Theft!!

By pavlinajavurkova - 11:25 odp.

Ahoj všichni!
Pokud sledujete můj facebook, tak už možná víte, že jsem byla dnes v Praze. Chci se Vám dneska spíše "vyplakat na rameno", protože to mi jediné pomůže..joo a panák vodky! Protože jsem si schovala peníze "od Ježíška" na povánoční slevy, chtěla jsem je dnes utratit za kousky, na které jsem čekala, až se zlevní. Ano povedlo se mi to!! Super! Nakoupila jsem si vše, co jsem potřebovala. Knížku "Padesát odstínů šedi", kterou jsem si mimojiné stačila "načíst" do 33 strany při zpáteční cestě do UL, oční linky i LUSH, po kterých jsem toužila již dlouho, asi tisíc svetrů z Manga, Zary, HM..TopShop oblečení s TS kosmetikou, kabelku z pravé kůže z HM, kabát z MNG a hlavně čistič na štětce od M.A.C a další..No nebrečeli byste? Po příjezdu jsem měla sraz s Žanetkou v čajovně. Nechala jsem auto...teď dávejte pozor kdo je z Ústí nad Labem!!..nechala jsem ho u vjezdu do parkingu v OC Forum a šoupla všechny mé nakoupené kousky do auta. Joo byla to blbost!! Když jsem přišla, zadní okno bylo vymlácené a tašky (ANO VŠECHNY!!! :´-( ) byly fuč! A co myslíte policie?? Nic s tím neudělá i když hodnota nákupů přesáhla 6000,-!! Přemýšlím, že se dám na práva, protože je to "bordel"! Achjoo..ty ****. Zítra se půjdu "mrknout" do města s pepřákem a pěkně naštvanou hlavou!!
PS.: Omlouvám se za takový článek, který Vás asi opravdu nezajímá, ale můj blog a Chanelka je pro mě takový "trucák" :-)
PPS.: Nemáte taky takové zkušenosti? S krádeží, napadení a pod..?? Vybrečte se, když už jsme u toho.. :-)









Outfit:
Boots and jeans- HM
Bag - Zara
Coat - Tally Veijl
Red sweater - TopShop
Scarf - NY

Tyto fotografie vznikli, když jsem měla ještě u sebe moje nákupní tašky!!!! :-(

  • Share:

You Might Also Like

13 reakcí na příspěvek

  1. Ježkove, oči, Pavli, tak to je ozaj na zaplakanie! Taká smola. Musí ti byť strašne nanič:((( Fakt ma mrzí, čo sa ti stalo. Len sa vyplač, poriadne, lebo z toho budeš mať migrénu ako hrom. Dúfam, že sa ti čosi také stalo prvý a posledný krát. Nebuď už smutná, aj keď sa mi to ľahko hovorí, bude lepšie.
    A ak ťa to aspoň trochu poteší, na fotkách ti to sekne. Tie rifle nemajú chybu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, dnes jsem u tebe na blogu poprvé a sleduji :)

    po přečtené tohodle článku jenom nevěřícně koukám, to bych se opravdu asi zbláznila! :O nejhorší opravdu je, že s policií už snad dnes nemůžeš počítat :/
    kamaráda v praze přepadl v noci nejaký chlap a chtěl po něm peníze, dal mu radši tisícovku co u sebe měl, protože nidky nevíš, co ti může udělat..pak zavolal policii a oni se asi 10x zeptali jestli to chce opravdu nahlásit, že už ho stejně asi nechytnou a nakonec z nich vypadlo, jestli si to vlastně asi nevymyslel :/ no prostě hrůza!
    jinak fotky jsou pěkné, botky mám stejné a nemůžu si je vynachválit :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože..tak to je fakt něco. Asi se budu stěhovat! Bohužel to není v zahraničí o nic moc lepší :-(
      Hold se musí člověk opravdu hlídat :-(

      Vymazat
  3. teda, to je mi tě fakt líto :/ Dnešní doba je fakt šílená. Dřív si lidi nechávali auta odemčená a nic by se nestalo. A dneska ti ukradnou všechno a všude. Snad tě aspoň potěší, že ti to na fotkách moc sluší :), musíš se nad to povznést nic jiného ti bohužel nezbude...
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. úplně chápu tvoje pocity. Mně vykradli auto nedávno, sice jsem v tom neměla tašky s nákupem, ale zkazilo mi to náladu na pěkně dlouhou dobu. A o "aktivitě a ochotě" policistů nemá asi ani cenu psát..

    OdpovědětVymazat
  5. Martinko, choď si dať čokoládu a Xanax.

    OdpovědětVymazat
  6. Pravidlo cislo jedna: nikdy nic nenechavat v aute na sedackach ale uklizet do kufru..

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to fakt zamrzí! Hlavně, když si člověk pořídil, co chtěl, bylo to drahé, měl z toho radost a takhle blbě o to hned přišel... No dnes musí být člověk opatrný, nechat nákupy v autě na sedačce a ještě tolik tašek, to je jako bys dala na dveře cedulku, "chcete nové věci?" :-(. Já jednou zapomněla na záchodě na věšáku v kabince v nákupním centru tašku s docela drahým tričkem a nějakými pásky. Jasně, že to tam za deset minut už nebylo :-(. Ale to je trochu něco jiného... Krádež je narušení soukromí.

    OdpovědětVymazat
  8. je to smutny, ale.. "vase auto neni trezor" je dost vystizne a pravdive :) ponauceni pro priste!

    OdpovědětVymazat
  9. Just wish to say your article is as astounding. The clarity
    in your post is just cool and i can assume you are an expert on this subject.
    Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep
    up to date with forthcoming post. Thanks a million and
    please carry on the rewarding work.

    Here is my webpage website

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...