I want..

By pavlinajavurkova - 12:28 odp.

Ahojky!
Dnes jsem pro Vás připravila post o tom, co si chci pořídit na jaro-léto 2013.

Untitled #14

Kožené kalhoty - Už jedny mám, ale kupovala jsem si je, když jsem ještě dost sportovala :-) Teď mám už o 2 velikosti méně a tak trochu mi plandají :-))))
Raybany - klasika. Hodí se ve všech ročních období. Máte tip kde je sehnat (pozn. nepředražené!)?? Budu ráda :-)
Kabelka tvaru Birkin - Už mám jednu z e-shopu svetshopaholiku.cz a je úžasná. Chtěla bych ještě jednu, jen v tmavě růžové.
Bomber jacket - Na jaro a chladnější letní večery se hodí. Chtěla bych ještě jednu - barevnou.
Acqua di Gioia - Koukám po ní už dlouho :-) Takže..Valentýn? :-)))
Černý pásek - Když jsem včera koukala do zásuvky a nemohla jsem najít obyčejný černý pásek, zhrozila jsem se (:D) Takže to musím napravit!
Hunter holínky - Nesnáším jaro :-/ všude je rozehřátý sníh a bláto. Holínky by mi dělaly společníka až do 31.května :-)))
Hermes náramek - Za to můžou holky ze czechchicks! :-) Ovšem nemám na ten od hermes, ale v Lindexu jsem viděla podobný :-)
Oranžová košile - Oranžová se mi poslední dobou dost zamlouvá i když jsem ji nikdy moc neměla ráda. A bude se přeci hodit k tomu náramku ne? :-)

  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

  1. raybany si chci pořídit také, jen ten klasický tvar :) a bomber jacket jsem ještě nějak nepřišla na chuť:D:(

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že pěkný wishlist :)
    Já měla objednané červené Hunter, ale pak mi slečna psala, že není moje velikost a jsem za to i docela ráda :D ... když porovnám kvalitu Hunterek s Burberry co mám ... tak je kvalita fakt děs. Ale věřím, že si je časem stejnak koupím :D .. budu se těšit na recenzi, až je budeš mít doma :)

    Ray Bany jsem si přivezla z Dubai Mall, kde je měli za skvělých 2200kč ??? Myslím že vyšly opravdu levněji něž v ČR. Jen se je bojím nosit abych je nezničila :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...