Patterned tunic

By pavlinajavurkova - 7:23 odp.

Ahoj čtenáři :)
Od 5.září je v mém oblíbeném řetězci H&M nová kolekce a/w 13. Včera jsem se byla právě na tuto kolekci podívat a jsem nadšená. Tmavé barvy, skvělé kousky a materiály. Moc se mi poslední dobou líbí tmavé outfity, takže jsem byla ve svým. Tmavé barvy se prostě k podzimu hodí. Dnes jsem si oblékla právě kousek z této kolekce. Je to tunika, která je z kvalitního, pevného materiálu, má skvělý střih a tak akorát délku. Doplnila jsem ji páskem, protože mi bez něj přišla jako noční košile :-) Vypadala by dobře bez punčoch, ale bohužel už není počasí na holé nohy. Kozačky, které mám na sobě jsem pořídila se Stradivarius a mohli jste je na blogu vidět v new-in článku zde.. Jsou pohodlné a budou se hodit i přes zimu.

Mějte se krásně a užívejte podzimu :-)











Outfit:
Patterned tunic - H&M now
Boots - Stradivarius
Belt - Lindex
Lipstick - MAC Viva Glam A32 Matte

  • Share:

You Might Also Like

22 reakcí na příspěvek

  1. To přepásání to hrozně pokazilo, tvoje postava působí strašně krabicovým dojmem. Lepší by to podle mě bylo přepásání v pase než takhle na bocích.

    A prosím tě, když něco píšeš, přečti si to po sobě. "Moc se mi poslední dobou líbí tmavé outfity, což je znát na posledních outfitech" wtf? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě bez něj mi to přišlo opravdu jako noční košile :-)
      Děkuji za opravu, jsem za to ráda!

      Vymazat
    2. Tak právě proto říkám posunout pásek výš do pasu :)

      Vymazat
  2. Mě osobně se ta tunika moc nelíbí,ale je to jen můj názor,každému se líbí něco jiného,možná kdyby byla světlejší,nebo jiný typ.Jinak dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejvíc zaujala ta rtěnka, strašně Ti sekne, na podzim jako dělaná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pavlino ja tedy dnes nevim. Rtenka mi k tobe vubec neladi, kabelka je velice nezdarila kopie birkin bag od hermes a k tomu ji nosis, jak kdyby se skutecne jednalo o original. Radim ti, zahod ji nebo ji nekomu daruj. Blogerka by kopie nosit nemela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že všechny fejky jsem zahodila a rozdala. Hrozně jsem si zkazila pověst a mrzí mě to. Tato je opravdu kvalitní, není to typický fake a je praktická. Jen je prostě tvarově podobná Birkince. Je to jen a jen na blogerce zda ji bosí nebo ne..příkladem je například Anette a nikdo ji to nevyčítá :-)

      Vymazat
    2. Libi se mi jak dokazes uznat chybu, Pavli v blogovani ses hrozne zlepsila, driv jsem Te nemela vubec rada, ale uz nejakou dobu u Tebe jde videt hroznej podun dopredu, ted jsi jedna z nejsympatictejsich blogerin :)

      Vymazat
  5. Mě se zrovna ta tunika dost líbí a nevadí mi ani přepásání na bocích, ač se já zásadně pásám v pase, protože mám jinou postavu... A že tady holky píšou, že je tunika krabicovitá - holt se počítá s tím, že se v tom člověk hýbe, nedá se to hodnotit negativně podle jedný fotky, kde ten tvar zrovna nevypadal až tak lichotivě. A rtěnka se mi taky moc zamlouvá - taková správně podzimní.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě nejvíce na tobě zaujala Pavlínko ta kabelka! Je fakt krásná, ale celkově jsi se sladila parádně takže veliké + !! Sluší ti to moc.

    Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  7. samostatně jsou jednotlivé kousky docela zajímavé, ale dohromady se mi to nelíbí :/

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrá koupě kozaček! Vypadají vážně dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý outfit! :) A ta rtěnka vypadá dobře, můžu se zeptat, jak drží? :)

    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drží jako normální dlouhotrvající rtěnky, ale já si ještě před nanesením přepudruji rty a potom drží skvěle (4 hodiny určitě!) :-)

      Vymazat
  10. Co je s tebou Pavli..? To bylo slibů že budou články.. :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se omlouvám, ale bohužel mám teď nějaké problémy. Napravím to, ale v tuhle chvíli to nejde. Ale jste skvělý!

      Vymazat
  11. Pavlinko, snad uz se brzy ozves, snad je vsechno ok. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Co se děje Pavlínko? :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...