Outfit: Boyfriend style

By pavlinajavurkova - 5:45 odp.


Poslední dobou máme s přítelem hroznou chuť fotit a proto také mám pro vás už dnes outfitový post. Chtěla jsem ho nechat až na úterý, ale proč už ne dnes? :-)  V pátek jsem byla v Praze, kde také vznikly tyto opravdu vydařené fotky. Mám krizi, nemohu nikde sehnat tyto snaekers. Bohužel jsem je neviděla ani v Praze. Všude tyto boty mají jen v hadím vzoru, ale ty bych těžko kombinovala, ale jsem tak zoufalá, že jsem si zkoušela i ty! Líbí se vám?
Ale teď k outfitu. Není to tak dávno, co jsem si koupila nové boyfriend džíny. Od té doby je nosím dost často. Jsou neskutečně pohodlné a to, jak krátké mám nohy v těchto džínách jde stranou. Doplnila jsem je průsvitnou košilí, lesklými mokasíny a kabelkou, kterou ani bude většina z vás nesnášet. Mě se ale tento Celine tvar líbí a někdy si jí koupím, ale teď mi postačí tato. Je z tohoto e-shopu, který mám moc ráda, protože prodávají kvalitní kabelky. Narazila jsem na ni u Anety. Mám od nich už dvě, které stále drží, a to i když v nich nosím desetikilovou zátěž do školy! 








Outfit:
blazer, boyfriend jeans and shoes - HM
top - New Yorker
bag - www.svetshopaholiku.cz

Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

15 reakcí na příspěvek

  1. Super outfit :). Kabelka je fajn, i když na můj vkus už je všude "přecelinováno". Taky sháním nějaké vhodné boyfriendy, ale stále nemůžu na žádné ideální narazit. Mám totiž dost přesnou představu a to je vždycky průšvih. A botky? Tak ty se mi líbí moc, vlastně na ně taky číhám :D. Jsem zvědavá, jestli se dočkáme ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsude neni precelinovano, ale prefakovano :D

      Vymazat
    2. Marti, zkus tyto z HM :-) v obchodech je ještě mají (sice trochu vybrané velikosti), zkus si je, uvidíš. Třeba ti zrovna tyhle sednou :)

      Vymazat
  2. Krasny outfit, Pavli :) moc krasne fotky, nejvice se mi libi ta druha a posledni :) zajimave svetlo. Jinak ke kabelce. Chapu, ze se Ti Celine Lugagge Mini libi, ale ja bych si ji uz z principu nekoupila. Nekdo by mohl rict, ze toho neni fake, ale jen inspired kabelka. Opak je pravdou. Kabelka, ktera je uplne cela okopirovana, jen nema logo, vzdy byla a bude fakem. Proste kdyz na to nemam penize, tak si radsi koupim kabelku ze Zary, ktera je inspired, ale ne kopie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš, beru to jako inspiraci od Celine. Pokud na tom výrobku není název firmy, nebo ještě hůř napodobení názvu, nic proti nim nemám. Hold na to má každý jiný názor, no :-)
      Jinak děkuji za chválu, od tebe potěší :-)

      Vymazat
  3. Pěkný outfit a moc se mi líbí i změna blogu. Je to krok tím správným směrem :). Taky s tím svým musím něco udělat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný outfit, ale nelíbí se mi ty botky, přijde mi, že snad nesluší žádné slečně.
    Jinak hezká kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, kabelka se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny outfit , velmi sa mi lúbia tie boty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit a skvělé fotky! Působí úžasně přirozeně:)
    http://style-with-smile.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. kabelka je skvělá! :) a boyfriend džíny Ti moc sluší! to, že zkracují nohy jde jednoznačně stranou! :D <3

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, jsem z Liberce a u nás jsou oba HM krámy plné těchto sneekers :-) divím se, že ani v Praze:O

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...