OUTFIT: Golden combination

By pavlinajavurkova - 8:19 odp.


Není to tak dlouho, co jsem nosila podpatky pořád a nohy mě nebolely. Teď mě bolí nohy po 20 minutách, proto si beru podpatky jen, když jedu autem. Tyto lodičky mám už rok, a měla jsem je na sobě jen jedno, dnes podruhé. Jsou moc krásné, ale dost nepohodlné. Zkombinovala jsem je s koženým křivákem z Manga se zlatými detaily. Džíny jsou nové z Tally Weijl, kam moc nechodím, ale někdy se tam dají najít pěkné věci.  Mají díry na koleni, které se mi moc líbí. Koupila jsem si je vlastně jen kvůli tomu, abych si nemusela ničit své staré džíny. Rudé nehty jsem sladila s rudou rtěnkou. 
Navíc dnes můžete vidět  fotografie ve větším rozlišení. Detaily tak budou zřetelnější, ale je vidět neostrost fotek. Hold po 17. hodině se fotit nevyplácí :-)
Jak jste na tom vy s nošení podpatků? Nosíte? 






OUTFIT:
heels - Mohito
jeans - Tally Weijl
leather jacket - Mango
bag - HM
top - Pimkie
rings - HM

Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

19 reakcí na příspěvek

  1. krásný outfit, lodičky jsou super. jinak já podpatky nosím dost často - ale jen vagabondy, protože jezdím do prahy a na jiných se tam nedá (aspoň mně) chodit :D. zbytek botek s podpatky nosím také jen když jedu autem
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř, že Praha není tak hrozná :-) v Ústí jsou snad všude kočičí hlavy :-( jinak děkuji :)

      Vymazat
  2. Podpatky nosím ráda, ale vzhledem k dojíždění autobusem si je užívám jen o víkendech. Spousta bot na podpatku se mi líbí, ale pečlivě vybírám, pár nenositelných bot jsem si už koupila a nehodlám to opakovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jezdím autobusem, a já ho ještě většinou dobíhám, a to nevypadá v podpatcích moc dobře :D chce to hold tréning, no :)

      Vymazat
  3. krásný outfit, moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych asi vyměnila ty náušnice, moc se mi k tomuhle nehodí, ale jinak je to moc pěkný outfit, jeden z takových, na který se ráda podívám :). Líbí se mi, jak jsi sladila zlaté detaily..

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý, moc se mi to líbí :) podobné lodičky sháním už docela dlouho :)
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem je sháněla dlouho :) navíc tyto byly ve slevě :) myslím, že podobné v Mohitu ještě mají :)

      Vymazat
  6. Mne sa to paci, ale urcite by som vymenila napriklad rifle, pridu mi take nemoderne (?) a to ako si si ich vyhrnula ti skracuje inak pekne nohy.. A teda nausnice a nahrdelnik by som dala tiez ine, ale inak chvalim outfit, fotky a prostredie celkovo. :) A ja opatky nosim celkom casto, ale je pravda, ze tiez vacsinou len tie dni ked idem bud autom alebo nemusim absolvovat nijaku dlhsiu cestu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Prostředí krásné, fotky pěkné, výrazy nic moc, stále máš takový kyselý obličej, nemůžu si pomoct... Křivák je luxusní, perfektně ti sedne, ale náušnice a to, co ti visí na krku bych okamžitě vyhodila :) Top nic moc, vzor mě přijde už úplně out a díry od riflí vypadají, jako by jsi si je dělala doma sama, a ne jak z obchodu..., možná bych je když už trošku rozšířila. Boty tentokrát pěkné (jindy je to velká hrůza), no a kabelka jako vždy strašná. Ale stejně mi přijde, že boty a kabelky jsou tvá velká slabina... Jinak chválím snahu, jde vidět, že na sobě pracuješ :) hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  8. Jinak myslím si, že ten kyselí obličej dělá tvé špatné tvarované obočí... Možná by jsi se měla poradit s nějakým zkušeným vizážistou, protože perfektní obočí je podle mě základ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D no me tvoje oboci prijde v poradku a kysele nevypadas, takze asi tak :) jinak nausnice a nahrdelnik se mi taky nelibi ale jinak je to super :)

      Vymazat
  9. Velká změna k lepšímu! Holky mají pravdu, že by sis měla trochu zvýraznit obočí. Možná by ti taky prospěla nějaká změna účesu, trochu sestříhat, udělat ofinu nebo aspoň patku. Každopádně oproti dřívějšku je to 100 a 1, jen ten náhrdelník vypadá divně.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, outfit vypadá moc fajn. Jen si nejsem jistá kombinací džín a kožené bundy. Já bych to něčím zjemnila, lehkou bílou halenkou nebo tak...

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je bomba! Boty skvělý, všechno se mi to pospolu moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  12. krasne, slusi, super top;)

    PS: Budu rada kdyz se pripojis do me nove giveaway na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  13. Tyhle boty jsou úplně úžasný, ale poslední dobou jsem to trochu přepískla, takže radši šetřim. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...