WISHLIST: spring season

By pavlinajavurkova - 8:27 odp.

Je to už pěkně dlouho, co jsem sem přidávala wishlist, takže to samožřejmě musím napravit a ukázat vám, co si plánuji ještě toto jaro pořídit. Není toho úplně tolik, ale plánuji jeden projekt, takže většina z peněženky poputuje tam :)) Každopádně módu a blog nebudu zanedbávat, takže si plánuji koupit:

Batoh - protože se prázdniny blíží a s nimi i spojené výlety a dovolené, určitě se mi další batoh bude hodit. Nejsem úplně ten typ, co by batohy nosil do města, ale na výlet, proč ne. Pěkné mají třeba v HM, Mango nebo klasika-Zara. 

Náramek Deltimo - už nějakou dobu se mi líbí náramky z korálků značky Deltimo, které vídám všude na instagramu a pinterestu. Moc se mi líbí to, že jsou jednoduché a navíc ten, co jsem si vybrala já je z krásných lávových kamenů. Ten jeho minimalistický design miluju. Určitě si vybereme nejen my ženy, ale i pánské náramky jsou moc pěkné.

Brýle - těch mám sice plno, ale přijde mi, že jsou za chvíli ošoupané, takže se mi přestanou líbit a pokukuji po jiných. Jinak to není ani teď.

Koženkové legíny - pár týdnů zpátky jsem viděla úžasný outfit na pinterestu, který mě natolik inspiroval, že ho prostě nutně potřebuju! Slečna na sobě měla právě koženkové legíny a košili, která je na obrázku hned vedle. Jednu dlouhou jsem našla v HM, ale byla dost průhledná, takže budu hledat dál.

Růžová kabelka -  poslední dobou, co nechodím do školy, jsem si oblíbila menší kabelky, kam se vejdou jen ty nejzákladnější věci. Co si budeme říkat, ale mě osobně ty obrovské tašky příšerně otravovaly! A protože mám doma jen jednu tmavě modrou a samé černé, chtělo by to sáhnout na nějakou barevnější. Tahle růžovka je z Manga

Koženková bundička/křivák - ten už je nutnost! Oba dva, co jsem měla jsem musela vyhodit, protože totálně rozpraskali. Takže nemám ani jeden, což je na jaře na nic, Tenhle z opět z milovaného HMka, ale čekám na nějakou akci, aby vyšel trošičku levněji :)

Top s krajkou - je jen věc, která by se mi líbila, ale nejsem si jistá, jestli bych ho vynosila. Nejsem zas takový fajnšmekr, co by vyšel ven bez podprdy, takže uvidíme :D

Sešlapávací mokasíny - pamatujete na ty doby, kdy vás mamka kárala za to, že sešlapáváte patu? Konečně vymysleli mokasíny, které rázem můžete proměnit v pantofle :)

A nakonec džíny s výšivkami - výšivky tohle jaro nemůžou chybět, že? Nosí se na všem, a já jsem si je moc oblíbila.

Co si plánujete ještě tohle jaro pořídit Vy? :)

  • Share:

You Might Also Like

2 reakcí na příspěvek

  1. S batohem souhlasím, na výlety super! Krajkový top bych také chtěla.

    OdpovědětVymazat

  2. Dámské bundy pro každý den a každou příležitost. Různé barvy, materiály, střihy. Kabáty, bundy ramon, džínové bundy, péřové bundy, parky. Vyberte si tento nejlepší styl na MOHITO!
    https://www.mohito.com/cz/cz/obleceni/bundy-kabaty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...