BEAUTY: skin care

By pavlinajavurkova - 2:54 odp.


Krásný den, všem! Nebudu se ospravedlňovat, že jsem nebyla tak dlouho aktivní. Chápejte, někdy prostě není nálada :) Dneska mám pro Vás článek, který jsem už nějakou tu dobu chtěla udělat. A konečně je tady! Takové články o kosmetice já osobně mám moc ráda u ostatních blogerů, tak doufám, že se bude líbit i Vám a určitě budu ráda, když mi napíšete, jestli máte nějaký z produktů taky vyzkoušený, nebo se chystáte vyzkoušet :)


Čištění
Fáze, kterou nikdy nevynechám a ani Vy byste neměli. Abyste byli v obraze, mám smíšený typ pleti, takže se snažím používat přípravky přímo na mojí pleť. Ještě donedávna jsem používala katráček na pleť od Brauna, ale s ním jsem spokojená vůbec nebyla, takže jsem přešla na vysněný Clarisonic, který je neskutečně předražený, takže jsem si ho koupila od slečny na vinted, vyměnila kartáček a je super! Pleť si kartáčkem čistím většinou jen večer po odlíčení (používám kokosový olej), nebo si pleť odličuju přímo čistícím gelem. Nejraději mám od Clinique nebo teď používám Biodermu Sébium, která je s Clinique srovnatelná.
Ráno si čistím pleť mým oblíbeným mýdlem od Clinique - tady nebo Lush Coalface, která jak název říká, obsahuje uhlí, které má i funkci peelingu. 


Tonizace
Tonikum jsem začala používat, až když jsem navštívila prodejnu Kiehl's, kde jsem si rovnou Ultra facial toner pořídila, a také u něj zůstala. Používám ho na dočištění pleti, stáhnutí pórů a také pleť krásně hydratuje. Někdy na hydrataci používám růžovou nebo levandulovou vodu - levněji a kvalitní je seženete na Kosmetice hrou tady. Buď si přečistím pleť tampónkem, nebo si jen stříknu na obličej :) 



Výživa a hydratace
Moje nejoblíbenější část skin care. Krémy, olejíčky - to je moje. Ráno si pleť hydratuji jen lehčími krémy a gely. Můj oblíbený je Ultra facial gel cream, který je lehoučký, takže pro mou mastnější pleť ideální. Večer zas ráda používám olejíčky a hutnější krémy. Pleťový olej si doma sama vyrábím - o tom Vám napíšu brzy, nebo používám známý Nuxe Huile Prodigieuse, který krásně voní a není po něm pleť tak mastná. Když moje pleť není úplně ve své kůži, používám Kiehl's Midnight recovery concentrace (ale o tom až dál :)) a Český krém od Havlíka, který obsahuje meduňku, kterou mi-lu-ju!


Séra
O Kiehl's Midnight Recovery Concentrate jsem psala výše. Nepoužívám ho každý den, ale jen na dny, kdy mám pleť ve špatném stavu - ach, ty hormony. Krásně pleť vyhladí a vypne. Někdy se objeví i nějaké ty pupínky, takže na ty používám od znečky The Ordinary Niacinamide 10% s 1% zinkem na celou pleť a přímo na pupínky 2% kyselinu salicylovou, ty kupuji na Cult Beauty tady


A jaké oblíbené produkty jsou ty Vaše? 

  • Share:

You Might Also Like

5 reakcí na příspěvek

  1. Carmex by som už konečne chcela vyskúšať :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, já bych bez něj nedala ani ránu! :) Trochu pálí, ale po chvilce to přejde a pak jsou rty krásně vyživený :)

      Vymazat
  2. Gel od Biodermy používám také :) a na olej od Nuxe jsem se dívala už několikrát, tak si ho asi pořídím :) Moc hezký článek, Pájo!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla bych zkusit krém od havlíkovy apotéky :)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, před časem jsem si dala upravit na této klinice. Teď bych ráda vyzkoušela některé kosmetické produkty na péči o svůj dekolt. Přeji překrásný den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...