Giveaway - zázračný kelímek!

By pavlinajavurkova - 12:19 dop.


Dlouho tu nebyla žádná soutěž a tak jsem se rozhodla jí konečně uspořádat :-) Těchto x dní se bude soutěžit o zázračný kelímek od firmy Oriflame, kterou mám moc ráda, protože netestuje na zvířatech a je přírodní. Tento zázračný kelímek jsem měla možnost vyzkoušet zdarma a jsem z něj tak nadšená, že ho musíte vyzkoušet také! :-)) Tato giveaway je také forma poděkování Vám - mým pravidelným čtenářům! Jste úžasní a bez Vás by to opravdu nešlo!
A co pro výhru musíte udělat?
  1. Být (stát se) mým pravidelným čtenářem.  
  2. Napsat do komentářů Váš email a také jaký máte názor na testování kosmetiky na zvířatech a na firmu Oriflame.
  3. Můžete (ale nemusíte) mně také sledovat přes facebookovou stránku zde nebo na instagramu zde :-) 


Soutěž končí 20.6.2013 a vyhlásím ji na mé FB stránce :-)

  • Share:

You Might Also Like

19 reakcí na příspěvek

  1. Mmmm, kokos miluju :)
    Sleduji už dávno, a taky na instagramu (zdenuleee)
    kadlecova.zdenka@centrum.cz

    A můj názor na kosmetiku testovanou na zvířatech? 2x se mi to nelíbí,ale kosmetiku testovanou kupuju...tohle je otázka na trošku delší diskuzi
    Co se týče Oriflame, některé výrobky jsou fajn, některé mi příjdou zbytečně drahé. To samé jako u Avonu. Moc kosmetiku z Oriflame nekupuju, preferuju, když si můžu vybrat a vyzkoušet osobně v obchodě. Zrovna zázračný kelímek mám z Oriflame asi nejradši! :) Momentálně mám mandlový, který jsem čirou náhohou taky vyhrála v jedném GA. Doufám tedy, že i s tímto se zadaří :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně jsem o něm slyšela a sleduji Tě pravidelně, od doby co jsi byla v Prostřeno :D
    RomanaLanska@seznam.cz
    Testování na zvířatech se mi nelíbí, já mám zvířata ráda už proto že mám doma pejska a králika a nesnesla bych pomyšlení na to, že by jim někdo ubližoval...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já Tě sleduji už od Vánoc. Jak se na prostřeno nedívám tak jsem se na Tebe dívala celej tejden:)
    Hamerska.Ka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super soutěž..zázračný kelímek znám, patří mezi mé nejoblíbenější produkty..

    cute.petty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tvůj blog Pájo sleduju už od prváku co jsme spolužačky :D. Každopádně se zázračným kelímkem od Oriflamu mám hodně zkušeností a používám ho už dobrých pár let, co tento výrobek firma Oriflame zveřejnila, kdysi jako čistý neparfémovaný zázračný kelímek. Používám ho predevším na afty, odřeniny a škrábance a můžu s čistým svědomím říct, že do dvou dnů mám vždy ránu zahojenou. Co se týče testování na zvířatech, tak podporuji kosmetiku především netestovanou na zvířatech, protože zvířata miluju a i oni mají svá práva a určitě se jim to nelíbí, jen se k tomu bohužel nemohou vyjádřit. Testování na těch nebohých stvořeních je podle mě hnus.
    iwus.sazovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :-), tvoje blog som sledovala len občas, ale v posledne dobe sa mi tvoje články páčia stále viac a viac, až som sa stala pravidelným čtenárom :-). Zázračný kelímok síce poznám, ale túto kokosovú verziu som ešte neskúšala. A čo sa týka kozmetiky netestovanej na zvieratách, mám za to Oriflame velký plus bod, pretože zvieratá milujem :-)
    monika.tomikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. lucinkabalintova@gmail.com
    Na firmu Oriflame mám zatiaľ len pozitívny názor ja mám ich zázračné kelímky veľmi rada. :) Rozhodne som proti testovaniu kozmetiky na zvieratách.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem proti testování na zvířatech, protože zvířata mám hrozně ráda a je to hnusné testovat na nich výrobky, když oni se nemůžou ani bránit... jinak značku Oriflame mám ráda, několik výrobků jsem už vyzkoušela a nemůžu si stěžovat:)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji tě snad všude, mám moc ráda tvůj blog!
    Testování na zvířatech se mi příčí, miluju zvířata až na hady z těch mám fobii :)
    Oriflame a celkově podobné značky jako je Avon znám a mám k nim kladný vztah.

    Viskova.Monika@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Paji sleduji tě už pěkně dlouho ;) oriflame je jedna z mála kosmetik, co mi opravdu sedí. Vadí mi testování na zvířatech, ale zase je třeba rozlišovat testování a testování, kde zvířata týrají a ničí k smrti. :/

    andreakopecka95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :) Viděla jsem tě v Prostřeno a moc se mi líbí tvůj blog. Co se týče testování na zvířatech,tak já osobně jsem proti testování, protože zvířata miluju a nechápu,proč se to testuje zrovna na nich,ale to asi nikdo neovlivní.A k výrobkům Oriflame. Jejich výrobky jsou skvělé a skoro všechny mi sedí, ale jsou také některé, které bych si už znovu nekoupila.

    anetakutlakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, Oriflame jsme dříve odebírali, ale teď se mi nějak nedostává jejich katalogu. Zázračný kelímek znám, je super:)
    Jinak testování na zvířatech je strašné, ale zase že bych podle toho vybírala kosmetiku, to ne ;)
    M.Prustomerska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...