FASHION: wishlist summer 2015

By pavlinajavurkova - 4:00 odp.

Protože jsem tento víkend čistila šatník (na můj vinted jsem přidala několik kousků, tak se mrkněte :)), objevilo se mi v něm spoustu místa na další oblečení a boty. Zjistila jsem, že asi polovnu šatníku tvoří šedá, černá a bílá. To jsou sice basic barvy, ale léto moc vhodné nejsou, chtělo by to něco barevnějšího. Bohužel se mi ale většinou extra výrazné a barevné oblečení moc nelíbí a raději sáhnu po klasice, která se dá krásně kombinovat.
Zas po nějaké době mám pro vás wishlist toho, co bych si ráda pořídila, ale jak můžete vidět, wishlist hraje všemi barvami :D Nu což, co se dá dělat.

Ráda bych si pořídila:

Šedá asymetrická sukně - vídám ji na dosti outfitech ze streetstylu a mo se mi líbí, když je na jedné straně kratší, nebo má rozparek. Myslím, že bude super na léto :) Třeba tady, tady, tady nebo tady.

S mamkou teď máme zaplacené půlroční permanentku do Contours posilky, takže bych si ráda koupila nějaké sportovnější oblečení. Líbily by se mi tyhle tepláky a hlavně Nike Roshe Run, které mám už vyhlídnuté ve Foot Lockeru na Černým mostě. 

Trend, který určitě hodlám toto léto nosit jsou určitě klínky (na tento týden mám naplánovaný přispěvek o trendech tohoto léta, takže se dozvíte více).  Nejvíce se mi líbí tyto od Toms.

Věc, která mi opravdu schází v šatníku je černá kabelka ve střední velikosti. Bohužel nemůžu najít tu správnou. Na jednom eshopu jsem ale přišla na značku Matt & Nat, která je šetrná k životnímu prostředí. Odkaz tady nebo tato pánská.

Boyfriend džíny jsou podle mě už must have v každém šatníku každého, který je rád trendy. Jsou neskutečně pohodlné a pokud si vyberete ten správný střih pro vás, sluší každému. Na léto se hodí hodně roztrhané :)

Když moje maminka měla minulý týden narozeniny, pořídila jsem ji tyto šedé dlouhé jednoduché šaty. Bohužel mojí velikost neměli, takže jsem si je nemohla pořídit také, ale rozhodně je potřebuju! :D Odkaz tady nebo tady.

Kdybych měla vybrat jednu věc po které toužím a beznadějně ji nemůžu sehnat, je to černá vesta. Do mého šatníku by se mi hodila jednoduchá z pevného materiálu jako třeba tahle, ale moje pátrání končí a spokojím se i s nějakou jinou. Moc mě zaujala ta, kterou holky z Cupofstyle ukazovali v článku s bílým tričkem. Přemýšlím, že bych si objednala tu.

Brýle

Džínová vesta

Mikina s nápisem - letní večery bývají chladnější, takže myslím, že se bude hodit.


Find me on:


  • Share:

You Might Also Like

12 reakcí na příspěvek

  1. ta zavinovací sukně je úžasná, už jsem jednu skvělou viděla v H&M, ale neměli ji v mém čísle a pak už ji vyprodali :/ :D
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ji už nemohla sehnat, ale zachránil mě Zoot! :D

      Vymazat
  2. ach roshe! ty bych taky brala :-) hezký wishlist

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle mikinu mám a jsem z ní úplně happy jak dva grepy, vážně jsem jí tam nemohla nechat :D Určitě chápeš proč :D
    www.hollychicc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju vytváření wishlistů! Rtěnka, boty a kabelka super! Na matt a natt taky šetřím :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :) Máš veľmi pekný wishlist. Mňa osobne zaujali sandálky, ktoré vyzerajú byť i veľmi pohodlné a čierna farba je zároveň kombinovateľná so všetkým. Úžas

    To najlepšie pre ženy tu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, je super najít někoho, kdo má stejný vkus :)
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  7. Doouho jsem sháněla noyfriend jeans, ale ža dně mi nikdy neseděly. Nakonec jsem skončila u rorur s vysokym pasem...ale kdybys mela typy kde maj super pohodlný boyfriendy tak dej vedet!

    OdpovědětVymazat
  8. Krémová, béžová, bílá, květinová nebo s monogramem - u MOHITO najdete celou řadu dámských kabelek, které se skvěle hodí do vaší kabelky nebo dámského batohu. V našem internetovém obchodě najdete krásné, mimořádně praktické a stylové kabelky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...