Bez čeho zimu NE!

By pavlinajavurkova - 11:37 odp.


Ahoj všem!
Zima se pomalu ale jistě blíží, a já začínám zaměňovat kosmetické připravky z letních (lehkých) na zimní – hutné.
Už několikrát jsem slyšela o kosmetice Ziaja. Nebyla jsem se moc jistá kvalitou výrobků této značky, ale řekla jsem si, že ji vyzkouším. Když jsem v obchodě váhala jaký si vybrat krém na obličej - rozhodovala jsem se mezi dvěma – Přírodním olivovým a Kakaovým máslem na obličej, musela jsem vzít oba, protože bych asi vystála důlek v obchodě. Dále jsem potřebovala krám na ruce, který příjemně voní a bude účinný – vybrala jsem Ziaja kozí mléko.
Také trpíte vysušenými rty v zimě? Já neskutečně! V ČR jsem bohužel nemohla sehnat Carmex balzám na rty, ale Maďarsko mě zachránilo!
Slyšeli jste už někdy o očistě střev? Já ano, a karcinom střeva se bojím! Proto jsem koupila Digelu, která by měla při očistě pomoci :-)
A léky proti chřipce? To snad ani není nutné popisovat :-))

Přeji krásný večer bez chřipky :-)
Pavlína









  • Share:

You Might Also Like

4 reakcí na příspěvek

  1. Já mám od ziaji to kakaové pleťové máslo a jsem s ním hrozně spokojená a to mám cilivou pleť které spousta věcí vadí :) Nejlepší je ta cena, já ho kupuju v polsku za 20 kč :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes ráno jsem se poprvé namazala olivovým krémem a zjistila jsem, že je strašně mastný :-// No, na zimu bude snad dobrý, ale po pravici mi bude asi neustále pudr! :-)))
    Joo, ta cena je dobrá, tady ho prodávají za 70,- To je síla! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dívala jsem se na internetu na Digellu o které hovoříš a nikde jsem s nedočetla o tom, že by měla sloužit k očistě střev. Všude se o ní hovoří ve spojení s hubnutím a zaháněním pocitu hladu. Můžeš mi napsat, kde jsi tuto informaci získala??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, protože řasy Spirulina a Chlorella mají tuto schopnost čištění střev. Navíc vláknina sama o sobě je takový čistič, protože jí tělo neumí rozložit ;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...