Cloud atlas

By pavlinajavurkova - 1:35 dop.

Ahoj!
jsem tak naštvaná a nazlobená, že snad dlouho do kina nevkročím! :-)) Byla jsem totiž na tom neeeeeeejdelším filmu co kdy existuje. Za mě teda určitě ne!!! Hrozně zamotaný film, u kterého musíte tak neskutečně přemýšlet, a to se mi opravdu v sobotu večer nechtělo. Takže jsem celý film prochatovala :D

Trailer zde:




A teď k dnešnímu outfitu. Dnes byla opravdu neskutečná zima. Vstala jsem také až po 12 polední :D Já vím, jsem divná. Proto jsem sáhla po úžasný čepici, která nejen zahřeje, ale i vypadá vesele :-) A to já mám ráda. Nejsem si moc jistá, zda v ní vypadám "cool" :D ale když je zima, je zima. To mi připomíná, že jsem konečně (!!)mojí milovanou maminku přemluvila k dalším kouskům do mé šatny :-))

Tak na Tebe Ježíšku!! :-))








Outfit:
 Jeans - TopShop
Bag - svetshopaholiku.cz
Sweater and cap - Gate
Boots - Deichmann

  • Share:

You Might Also Like

6 reakcí na příspěvek

  1. Krásná čepice, kabelka i boty....

    rebellda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto s tebou souhlasím tenhle film je největší blbost kterou jsem kdy viděla. Bylo to tak šíleně dlouhý, že to zkazilo celý film. Děj a smysl toho filmu byli celkem fain, ale kdyby to bylo kratší tak by to bylo tisíckrát lepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ono když jdeš na nějaký film, tak je dobré si první zjistit, jak je dlouhý a o čem vůbec je. Stačilo si přečíst pár recenzí a došlo by ti, že u tohohle filmu se holt asi přemýšlet musí. Pak bys mohla jít na něco primitivnějšího.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, nejsem tak primitivní (na co ty narážíš) abych si nezjistila, o jaký film jde ;-) Vybíral to přítel a já jsem jen souhlasila. Pak jsem si to hold musela odsedět. Chytrá..

      Vymazat
  4. Pokud jsi celý film prochatovala, nedivím se, že se jevil jako nepochopitelný ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...