New ELLE with Karolina Kurkova!

By pavlinajavurkova - 8:05 odp.




Ahojky!
Už v pátek vyšla nová ELLE (březnová) a jen když jsem se podívala na titulku, byla jsem nadšená! Elle je veselá, barevná a na titulní straně je má nejoblíbenější topmodelka Karolína Kurková. Vlastně většina Elle je o ní :-)
Většinou jsem nepsala o novém vydání, ale tento měsíc jsem se rozhodla vytvořit samotný příspěvek :-)
A co mě nejvíce zaujalo? Jako první to, že v časopise jsou dva vzorky parfémů. Kdyby nebylo takových vzorečků, nekoupila bych si mé oblíbené parfémy. Já nevím jak vy, ale mě tak strašně nebaví v parfumeriích čuchat k těm snadno rozbitelným věcem. Bojím se, aby mi náhodou nevypadla z ruky a navíc nesnáším, jak jsou ty prodavačky vtíravé. Opravdu vypadám jak zloděj? :D a kdyby mi chtěla pomoc s výběrem, jakou to má logiku, že mi bude vybírat cizí ženská parfém, který mi bude vonět? Proto si nekupuji parfémy v parfumeriích, ale na internetu. Já osobně doporučuji parfums.cz, protože má úžasný výběr a hlavně vyjde většina levněji. To mi připomíná, že Karolína Kurková má svůj parfém, který bych opravdu ráda vyzkoušela! Můžete si ho pořídit zde, ale nejsem tak odvážná, abych ho objednala bez vyzkoušení. Máte s ním někdo zkušenosti? Víte jak voní? Kde si k němu přičuchnout? :-)
Jako další mě zaujal článek o KK, protože víme, kolik toho procestovala a jak to muselo být těžké. Vše nám to popisuje v tomto březnovém čísle. Dále najdeme i článek o zdravých a krásných vlasech, a také článek o tajemství úspěšných žen. Také se dozvíte jak nosit ‚pyžamové‘ kalhoty, propínací svetr, pouzdrovou sukni nebo barevnou bundu.


A já letím, protože jen koukat se mi na ni nechce! :-))
A navíc! Příští Elle vychází 15.3.2013 s dárkem, a to šátkem ve dvou designech inspirované písněmi Eltona Johna a Shanii Twain.

  • Share:

You Might Also Like

9 reakcí na příspěvek

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...