Lip glosses

By pavlinajavurkova - 10:02 odp.

Ahojky!
Dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na mé lesky na rty. Já lesky většinou nepoužívám, mám raději rtěnky, protože vydrží déle a jsou sytější. 







1. Astor - Liquid care
     Když jsem si tento lesk kupovala, byla jsem nadšená barvou, vůní a konzistencí. Toto nadšení mi vydrželo a proto je pro mně na prvním místě. Stojí kolem 170,- a obsahuje ochranný faktor 12. Na rtech vypadá sexy a opravdu krásně, krémově voní. Takže doporučuji!




2. Nivea - Gloss wonder balm
   Tento lesk jsem kupovala v zahraničí, protože jsem ho v ČR nikde neviděla. Obsahuje arganový olej, mangové a kakaové máslo. Já niveu miluji, protože úžasně hydratuje a voní. Bohužel tento lesk voní zvláštně. Rozhodně nemá na Astor. Bohužel neprodávají moc odstínů, takže jsem neměla moc na výběr. Já jsem si vybrala odstín Cherry balm. To byla největší chyba. Já používám lesky málokdy, a když je použiji, tak v rychlosti při chůzi, takže pro mně je tento odstín naprosto k ničemu. Vypadala bych jako klaun :-)) Ovšem se dá použít po nanesení rudé rtěnky. Takto nalíčené rty se mi ale moc vůbec nezamlouvá. Stál mě kolem stovky.



3. Yves Rocher - Gloss
   Tento od YR jsem dostala jako dárek na castingu miss. Jediné, co mě zaujalo je nanášecí aplikátor. Má zvláštní tvar a mně vyhovuje. Voní tak trochu nakysle, protože obsahuje malinový extrakt. Po nanesení není tak tmavý, ale používám ho strašně málo.




4. Dior - Créme de gloss
   Ano, opravdu. Dior je na posledním místě. Investovala jsem dost peněz a naprosto k ničemu. Má skvělou pigmentaci, ale po několika minutách se na rtech rozteče. A navíc - vůně? Žádná. Stojí kolem 600,-



Máte zkušenosti s těmito lesky na rty? Jste spokojení, nebo souhlasíte?

  • Share:

You Might Also Like

6 reakcí na příspěvek

  1. Pavlíno,
    jsi vážně trapná, na blogerku se absolutně nehodíš. Máš hrozný projev, nejsi ničím zajimavá. Jen kopíruješ podle druhých.....Doufám, že tento komentář nesmažeš, sama tohle píšeš u negativního komentáře u jiných blogerek mimo jiné.....Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme, jsi vážně trapný. Nechoď sem, když ti nesedím ;-)
      U ostatních blogerek napíšu, co si myslím! Nebudu chválit až do nebe, když se mi to nelíbí! Když se mi outfit líbí, pochválím!

      Vymazat
  2. Já mám Astor a opravdu krásně voní :) jinak super článek!

    OdpovědětVymazat
  3. Awesome colors! I love the Dior one:)

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  4. nejsi nahodou v prostreno?:D

    OdpovědětVymazat
  5. Great colours!
    http://blondmintlife.blogspot.com/?m=1

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...