Simply shirt

By pavlinajavurkova - 11:58 odp.

Ahoj všem!
Jak již jste si mohli všimnout, vytvořila jsem nový vzhled mého blogu. Je jednoduchý a nepřeplácaný. Doufám, že se Vám líbí :-)
Outfit je dnes jednoduchý. Zato jsem se vyřádila na make-upu a doplňcích. Také se rádi připravujete na večerní party? Já klidně hodiny :-) Jsme přeci ženský! Navíc bylo dnes sucho a tak jsem vytáhla kožené polobotky, které jsem kupovala před zimou.

Mějte se krásně,
Pavlína








Outfit:
Shirt - HM for kids
Jeans - HM
Moccasins - Deichmann 5th Avanue
Bag - Zara
Watch - Casio
Necklace - Lindex
Belt - New Yorker


  • Share:

You Might Also Like

19 reakcí na příspěvek

  1. Outfit se mi moc líbí!
    A design jak už jsem psala na facebooku, v jednoduchosti je krása! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný! Takový outfit má víc do sebe než výrazný:)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi tě můj koměntář nepotěší, ale když jsem si všimla nového designu, hned mě napadla zase až nápadná podobnost s jágrovou ... já nevím, jako kdyby se nedalo vytvořit něco nového, úplně jiného, třeba s nějakou barvičkou ..něco neotřelého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se nezavděčila nikomu. Jeden anonym tvrdí, že je nejlepší jednoduchost a druhý anonym zas stojí za barevností. Ten samý vzhled má i Sabča s Lost on Closet nebo holky z CzechChicks a plno ostatních blogů. A ty také kopírují Jágrovou? :-))

      Vymazat
  4. ach jo, vyprdni se na tyhle komentáře, nechápu čím sis to udělala, ale když někde komentuješ u pavlíny nebo u CC, tak tě tam drbou, teď tohle... blog máme přeci pro radost, tak proč se u toho pomlouvat ;)
    vzhled mi přijde lepší, než jaký si měla předtím a co je za kopírování, že máš bílý pozadí a černý písmo? :D :) to už bychom mohli tvrdit úplně u všeho, že je od někud zkopírovaný...
    a vlastně proč ne, každý se někde inspirujeme a co se týká vzhledu pavlínina blogu, tak tam taky nemá kdoví co originálního, prostě svoje jméno v černé a okolo jenom bíla...

    jinak se mi moc líbí botičky!! :) krása

    OdpovědětVymazat
  5. Presne tak. Kašli na komentáre o Jágrovej. Vzhľad po novom je dobrý, ale čo záleží a vzhľade? Veď je to jedno. A outfit super ako vždy paráda. Tá kabelka a topánky!!!

    OdpovědětVymazat
  6. To, že tě hodně lidí obviňuje z kopírování, si děláš sama tím, jak moc třeba té jágrové s prominutím lezeš pořád do zadku.

    OdpovědětVymazat
  7. Změna vzhledu blogu moooc prospěla! :-) Jinak ti to sluší, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi ta tvoje kabela :p

    OdpovědětVymazat
  9. je ta kabelka kozena? dekuji!

    OdpovědětVymazat
  10. Změna designu super, ale outfit se mi příliš nelíbí.. nevím co teď mají všichni s bílou.. bíle nalakované nehty mi příjdou úplně příšerné.. jak u tebe, tak u Jágrové..
    A příjde mi, že ti nesedí košile.

    OdpovědětVymazat
  11. Cože, i bílé nehty ? Začínám usuzovat o tvé nepříliš valné inteligenci, protožetohle už není možné, že bys tak moc nahrávala pořád těm obviněním z kopírování. Prvně jsem si myslela, že toobvinění pouze jsou, ale opak je nejspíš pravdou.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc se mi líbi jak sis vyhrála s make-up a s doplňky je to vyžně moc povedené!!

    OdpovědětVymazat
  13. Jágrová přeci neni jediná, kdo si kdy vzal bílý lak na nehty ne?:D to by si pak nikdo nemohl nalakovat nehty žádnou barvou... Náhodou ti to sluší)))

    OdpovědětVymazat
  14. já si nemůžu pomoct ale ty outfity mi přídou prostě uplně jednoduché, obyčejné. Zrovna od blogerky bych čekala nějaké barevnější kombinace kor v zimě, kdy je vidět všude černá a samé tmavé barvy

    OdpovědětVymazat
  15. JJ nuda nuda, kalhoty a tmave barvy... jak pavlina jagrova...to same. skoda!
    http://www.erlink.cz/klik/UmdSdgVh

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...