Meow elegant outfit

By pavlinajavurkova - 7:22 odp.

Ahojky!
Tak tu zas máme neděli a z ní naprosto děsnou náladu. Čeká nás celých 5 dní vstávání a ruchu. Je krásný počasí, ale já prostě dodržuji můj nedělní rituál válení a připravování se na celý týden :-)) Co většinou v neděli děláte Vy? Také odpočíváte, nebo raději "něco děláte"? Teď ale k outfitu. V tomto jsem určitě neběhala po městě, protože bych ty lodičky za 15 min chození zahodila, ale je super na nějakou party. Většinu věcí jsem si koupila včera na nákupech v OC Forum, o kterých jsem se zmiňovala. Tyto kalhoty s pruhem byly ve slevě v NY, líbí se Vám? Budu je nosit hlavně do školy, protože mě už doslova serou uplé džíny, ve kterých dřepíte celých 9 hodin.

Mějte se krásně,
Pavlína











Outfit:
Trousers, shirt and blazer - NewYorker
Heels - LA
Clutch - ELLE
Necklace - Lindex



  • Share:

You Might Also Like

22 reakcí na příspěvek

  1. bože, zase se opičíš po CzechChick???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ukaž mi prosím odkaz na outfit, který se alespoň podobá tomu mému ;-) A pokud tě to zajímá, ty lodičky jsou od Haničky, proto ti nejspíš outfit přijde "okopírovaný" :-)

      Vymazat
    2. Ano opičíš se po Czechchicks! Veronika má černé kalhoty s bílým pruhem...... nosí je k lodičkám a podobně. Tak nezapírej.

      Vymazat
    3. Ach bože... já mám taky černé kalhoty s bílým pruhem a nosím je k lodičkám... co je na tom špatně? Ty kalhoty jsou v prodeji v nejednom řetězci, to znamená, že je nebude mít jen jedna osoba, ale bude nás víc :) Opravdu nechápu, o co některým lidem jde. Jednou někoho štve, když má někdo drahé věci a kabelky za desetitisíce a stejně tak onu osobu rozčiluje, když má věci v řádech jen tisíců. Je každého věc, jak se obléká. Inspirujte se a když už chcete kritizovat, kritizujte co se na outfitu nelíbí a ne to, jestli ho někdo má nebo kolik stál :)

      Vymazat
  2. Moc se mi kombinace "teplákových" kalhot a saka s lodičkama moc nelíbí, ale barvu mají nádhernou!

    OdpovědětVymazat
  3. Lodičky jsou moc krásné...jen ty "tepláky" :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Amazing shoes !
    Your blog is lovely !
    xManon

    Will you please check out my blog sometime? Thank you!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak asi jsem podle komentářů stejně mimo jako ty;),ale ty kalhoty ti sluší a outfit je super!!..mám ráda kombinaci elegantních a sportovních kousků..(př.sukni s mikinou)..konečně něco jiného než jen dokola skinny,košile,vesta......takže za mě ano!:)..a možná jsi mě nalákala tolik,že do nich půjdu taky;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj tak furt tady sleduju zda dáš sem videjko z PROSTŘENO,ale nic.Sis to rozmyslela?

    OdpovědětVymazat
  8. Ja si nemôžem pomôcť, keby mal aj toto isté oblečené niekto iný tak si poviem pecka bomba super! Ale pri tebe jednoducho nič, ani cuknutie. Proste v tvojej osobnosti nieje štýl, nezaujmeš. Chýba tomu šmrnc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s tím bohužel nic neudělám :-(

      Vymazat
    2. nechápu,proč to slečně odsouhlasíš, stůj si sama za sebou.já s tím úplně nesouhlasím,nemůžu říct,že ze všech tvých outfitů si sednu na....,ale spousta z nich mě taky ale nadchne vč.tohohle. a nemyslím si,že nezaujmeš a nemáš styl, chtěla bych vidět,kolik holek v tvým věku se aspoň přibližně takhle obléká,moc jich teda rozhodně nepotkávám..podle mě z tvých fotek vyzařuje přirozenost a pochop to dobře,"obyčejnost"normální holky v tom smyslu,že si nehraješ na bůhví co.pro mě je tohle prostě víc..

      Vymazat
  9. Kočí, už bydlíte v novém? :)*
    Jinak k outfitu ... ty kalhoty jsou pecka! Na tvé dlouhé nohy jsou jako dělané! Mají je tam ještě? Případně za jakou cenu? Až na ně narazím, tak si je určitě koupim na léto. Libi se mi ležérní provedeni a na litacku po městě budou super :)

    Nechápu rypalky co stále hledají mouchy a stále mluví do TVÉHO stylu! Mě jsi příjemnĕ překvapila a k lodičkám jsou prostě bomba! ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano :-)) bydlíme :-)*
      A kalhoty myslím, že mají :-) a za 250,-! :-))

      Vymazat
    2. Tak to tiše závidím! :D a těším se na inspirativní fotečky :)*

      Děkuji za info a já se po nich půjdu kouknout. PS: vsadím se, že mi vůbec nesednou a já na tebe budu pěkně naštvaná! :D

      Vymazat
  10. Navzdory tomu, ze za me tyhle kalhoty fakt nee (neni to osobni, nelibily se mi ani na Veronice, jsou to proste teplaky), tak jinak musim rict, ze tvuj blog se zveda. Libi se mi, ze jednak jsi otevrena feedbacku a je videt, ze vnimas, co ti ctenarky pisou a nejakym zpusobem na tom pracujes. A co se tyce tech komentari na kopirovani Pavliny, Hanky a Verci, zacina to byt uz trapny, to ze nosis obleceni ze stejnych obchodu neznamena, ze je kopirujes...Fandim ti, abys vydrzela ve svem elanu, jeste vypiluj gramatiku a myslim, ze potencial urcite mas (minimalne je v tobe neco takoveho, ze tvuj blog sleduju pravidelne, na 99 procent blogu se jen kouknu a podruhe uz na ne nevlezu -- tohle si opakuj i v pripade negativnich komentaru :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jenom jeste jedna drobnost, ale to mozna vadi jen me osobne: asi bych se na tvem miste vyhnula nazyvanim holek z Czech Chicks Hanicka a Verunka, Pavlinka a Sabinka a tak dale, nejsou to tvoje kamaradky a zni to hrozne podbizive...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...