News in cosmetics

By pavlinajavurkova - 8:19 odp.

Ahoj všem!
Tak jaký jste měli víkend? :-) Já super! Já měla ve čtvrtek a v pátek prázdniny, takže se mi víkend trochu protáhl :-) Když jsem byla v Jičíně, zamířila jsem do mého oblíbeného bio obchodu, kde jsem si nakoupila pár věcí. Mezi nimi byly také výrobky od značky Saloos, která mě moc zaujala. Nikdy jsem od ní nic nevyzkoušela, ale když jsem očuchávala jejich úžasné přírodní vůně, neodolala jsem. Ze všeho nejvíc jsem chtěla vyzkoušet obličejový olej a pleťovou vodu. Včera jsem už tyto dva výrobky vyzkoušela a opravdu jsem nadšená. Po odlíčení jsem pleť dočistila právě mátovou pleťovou vodou od Saloos. Voda je z čistého vodného destilátu z máty peprné, se kterou já nemám problém - naopak, ale někomu nemusí vyhovovat. Poté jsem nanesla obličejový olej Rosalina, kterého jsem se docela bála, protože mám mastnější pleť, ale po vyzkoušení jsem byla nadšená. Obsahuje olej z tea tree a růže. Má antibakteriální účinky a pomáhá právě při mastné pleti. Obsahuje také skleněné kapátko, ze kterého jsem nadšená.
Neodolala jsem ani světovému hřebenu Tangle Teezer. Nikdy jsem na něj nevěřila, připadal mi předražený na kousek plastu, ale po vyzkoušení jsem změnila názor. Česala jsem s ním i mou velmi kudrnatou sestru a opravdu ji nic netahalo! Takže ten, kdo nad něm ještě zvažuje, opravdu ho kupte, protože je vážně fajn :-)
Jako další new in je peeling od levnější značky Synergen, kterou seženete v Rossmannu. Stojí kolem 40,-. Ten jsem včera také vyzkoušela a musím říct, že je fakt na nic. Já mám radši peelingy, které mají menší zrníčka a je jich tam dostatek, ale tento produkt má tak málo zrníček a ještě k tomu jsou ve velikosti máku - opravdu máku! Lituji za tuto koupi, ale 40 kaček? Někomu daruji :-)
A poslední věc, kterou jsem měla možnost pořídit je produkt od mé milované značky Ziaja - pleťové tonikum s výtažkem z okurky. Neměla jsem možnost ještě vyzkoušet, ale určitě dám vědět :-)



Jinak na můj facebook (ZDE) jsem dala nějaké věci na prodej, takže pokud chcete, můžete se podívat :-)


  • Share:

You Might Also Like

5 reakcí na příspěvek

  1. Tangle teezer jsem ještě nezkoušela ..zatím mu odolávám, protože kamarádka ho měla a moc odvařená z něj nebyla.. :) Ale na ten růžový bych se nechala zlákat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Co děláš v Jičíně jestli se můžu zeptat. Já tady bydlim a je to prdel světa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Nové Pace máme chalupu :-) Já mám Jičín moc ráda :-)

      Vymazat
  3. Jo já ho mám taky ráda, ale už se těším na vysokou, že zas zažiju něco jinýho někde jinde a na větší anonymitu, tady tě prostě každej zná a řeší tě. A to mě vytáčí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Okurkovy pletovy tonik mam a musim rict,ze je to nejhorsi vec,kterou jsem si kdy na svou plet koupila. Nejen,ze smrdi,ale vlastne vubec necisti,neosvezuje a podle me je uplne na nic. I presto,ze nebyl drahy,prisel mi jako ztrata penez. Je to jen muj nazor samozrejme,ale chtela jsem se o nej podelit.)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...