Wishlist summer 2013

By pavlinajavurkova - 5:00 odp.

Ahojky!
Ani skoro nezačalo jaro a já už hledám oblečení a doplňky na léto. Možná je to tím, že se strašně těším! Proto je to také nový wishlist :-) Kousků tam ani moc není, takže doufám, že si už konečně celý wishlist splním!

Bílý bavlněný top - někomu přijde bílý top nudný, ale někdo je chytrý, a ví, že se dá úžasně kombinovat. Kdyby jste mě potkali ve městě nebo viděli ve škole, většinou mám nějaký bílý (nebo černý) top s nějakým doplňkem. Nejradši mám kombinaci právě černého křiváku, bílého trička doplněný náhrdelníkem ve zlaté barvě doplněný úzkými džíny. Mám několik obyčejných triček, které se ale bohužel všude párají a ztrácí svou bílou barvu. Nevíte, kde sehnat opravdu kvalitní bavlněný top?

Rayban pilotky - chodím kolem nich už nějakou dobu, a neustále si nejsem jistá, zda si je pořídit, nebo ne. Jsou drahé, ale kvalitní. Takže i dlouho vydrží! Vlastně ušetřím! :D

Bílý klobouk v pánském stylu - moc se mi líbí, ale nikde jsem zatím neviděla ten, který by mi seděl. Navíc se krásně hodí k brunetkám :-)

Náhrdelník - zlatý řetěz - doplněk snad všech fashion blogerek. Dlouho jsem odolávala, ale je přeci tak jednoduchý, opravdu se hodí ke všemu! Na ebay prodávají například TADY.

Lodičky - před několika dny jsem přidávala příspěvek, kde jste mě navnadili na lodičky č.1. Příští víkend se chystám na ELLE FASHION WEEKEND, takže se tam po nich podívám a popřípadě si je i odnesu domů.

Kožený křivák bez rukávů - jeden jsem našla v NewYorkeru, stojí kolem tisícovky a je i z dobrého materiálu.

Bílý křivák - bílý křivák na léto? proč ne? na chladnější večery se bude hodit! Nikde jsem ho ale neviděla, musím se po nějakém nepředraženém kouknout. Tipy? :-)

Džínová vesta - a poslední třešinka na dortu - džínovina s letním šatům. Už jsem říkala, jak se těším na léto?! :-))


  • Share:

You Might Also Like

2 reakcí na příspěvek

  1. Máš moc hezký a ,,klasický,, wishlist, který nikdy nevýjde z módy! :) je jedno zda bude jaro, léto nebo zima, vždy máš vhodné kousky na každodenní nošení a kombinace. Já osobně mám Ray Ban Aviator 3026 (zlaté s černým sklem) a jsou to jediné brýle, které mi perfektně sedí na nose a nezklouzají dolů. Dávám na ně extra pozor, protože mě vyšly na 3600Kč což je opravdu dost za brýle! Ray Bany jsou klasika a budou in i za 100let ;) takže za mě jasná volba! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravíčko,
    my jsme toho názoru, že všechno obyčejné dokáže být neobyčejně krásné. A takový podobný kloubouček jsme viděly v Opavě v C&A. Ty džínové vesty vypadají zatraně dobře.
    Hezký den.
    -D&V.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...