Still raining

By pavlinajavurkova - 6:15 odp.

Ahojky!
    Je to hrůza. Plno lidí přichází pomalu ale jistě o své domovy. Nejhorší je, že jim nikdo nepomůže. Voda si dělá úplně co chce. Mám z ní dost respekt, když vidím, co dokáže. Když se zamyslím, my děláme haló z nějakých hloupých povodní, ale na opačné straně zeměkoule ničí města a vesnice vlna tsunami. Máte z vody také takový respekt? Ale víte, co je fajn? Zrušili nám školu! :-)
    Teď k outfitu. Dnes jsem vyběhávala dost věcí ve městě, proto jsem zvolila opět jednoduchý outfit. Vsadila jsem na boty na klínku, které většina lidí moc nemusí, ale na řízení v autě jsou fakt nejlepší! :-) Dále nové džíny za skvělou cenu, novou koženkovou vestu, nejoblíbenější svetr a kabelku.

Mějte se (pokud možno) krásně!
Pavlína










Outfit:
Shoes - Pimkie
Jeans - C&A
Sweater - Mango
Leather vest - NY
Bracelet - Lindex
Bag - Zara

  • Share:

You Might Also Like

4 reakcí na příspěvek

  1. užasný outfit,moc ti to sluší :)ten svetr je pěknej

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle styl ti vážně moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásnou postavu,vlasy,si prostě užasná a tento outfit je skvělej,ty boty jsou moc pěkný i ten svetr se mi moc líbí :) je z tebe kočka Pavlínko mám tě moc ráda a ráda ti komentuju fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. vyzera to naozaj uzasne! takto sa bojuje proti zime!

    Inak už je na čase vymeniť si na poličke letný krém, ak ho ešte nemáš tip na jeden výborný tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/06/menime-krem-na-leto-doliva-rehydratacny.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...