Summer

By pavlinajavurkova - 2:00 odp.

Ahojky!
Pomalu, ale jistě prohlížím last minute zájezdy do zahraničí. Samozřejmě k moři za teplem :-) To počasí je opravdu děsné a situace mě dost děsí. Nejradši bych odjela pryč a po všem se vrátila. Nejradši bych toto léto navštívila Egypt, ve kterém jsem ještě nebyla. Máte zkušenosti s Egyptem?
Ale teď k srdci postu :-)) Dala jsem dohromady několik hlavních věcí, které si vezmu s sebou na dovolenou.


Trička a košile - nesmí nikdy chybět. To s výstřihy na zádech vlastním a moc se těším, až si ho vezmu na sebe. Krásně větrá a vypadá moc pěkně. Neonové košile se nejvíc hodí k opálenému tělu! Bílá - klasika :-)

Plavky - protože už vlastním černé a bílé, rozhodla jsem si pořídit barevné a s třásněmi.

Klobouk - ten už je v letním wishlistu a také ho už mám! :D Bílý se hodí k brunetkám nejvíce.

Chanel - bez krémů s SPF snad k moři nejde letět. Vyhlédla jsem si tento od Chanelu. Dále make-up, který mám už nějakou dobu a pokud chcete makeup, který je jemně krycí a vypadá přirozeně, pořiďte si tento. Ne opravdu nejlepší a obsahuje SPF.

Clinique - náš slavný chubík. Nejlevněji ho koupíte zde. Krásně hydratuje a jemně barví (pokud se tedy nebavíme o CHS intense) :-)

Kabelka - světlá se k létu hodí a na pláž nejvíce!

After sun - ano, mléko po opalování je opravdu potřeba! Opálená pokožka Vám vydrží o dost déle a nebude tak vysušená! Vyhlédla jsem si od značky L´oreal s karotenem, který pomáhá ke zhnědnutí pokožky.

Vlhčené ubrousky - Korres? Ano, nebo ne? Máte zkušenosti?

Kniha - ano, pokračování Fifty shades of gray, kterou mám už přečtenou. Tuto jsem si nechala na
léto, protože bohužel, povinná četba je hlavní.

Dále také k moři vozím tuto termální vodu od Avéne a tento olejíček na vlasy :-)
Kam se chystáte Vy? 
Mějte se krásně!
Pavlína <3


  • Share:

You Might Also Like

8 reakcí na příspěvek

  1. Skvělé věcičky.. :) Plavky jsou super! V Egyptě byla sestra, má odtamtud nezapomenutelné zážitky .. opravdu skvělé, doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, z Egypta rozhodně doporučuji hotel Sultan Gardens Resort v Sharmu. Po předchozí zkušenosti jsem si dala hodně záležet z výběrem hotelu a prošla jsem snad všechny možné recenze, a vyplatilo se. Krásný hotel, skvělé služby a personál, krásné korály, prostě bomba. V době kdy jsme tam byli (léto 2011) byl hodnocen jako 9. nejlepší hotel z asi 200 v oblasti, dneska to bude určitě podobné, a je i za přijatelnou cenu. Jela bych tam hned znova:) kdyby tě to třeba víc zajímalo, klidně napiš na ajischa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za tip! :-) Určitě se ozvu, pokud nebudu vědět :-)

      Vymazat
  3. I want the white bag <3
    Lovely blog what about following each other through GFC and Lookbook? Just let me know!
    Xxx

    Carolina

    www.the-world-c.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Daleko lepší než všechny možné krémy po opalování je Panthenol tělové mléko od Dr. Müller. Opaluji se špatně čili do červena a díky tomuto mléku mi pokožka krásně zhnědne a hlavně se člověk nesloupe. Doporučili mi ho v lékarně, stoji asi 150Kč 200 ml. A nejdůležitější je, že obsahuje D-panthenol který pokožku vyživí a chrání, což po opalování u moře je to hlavní, pokud nechci být brzo vrásčitá šereda :-) na dovolené mažu každý večer komplet celé tělo i obličej a může se používat i jako normální tělové mléko třeba celý rok. Rozhodně doporučuji :-) krásný den, Alča

    OdpovědětVymazat
  5. More hints z9r82s4a20 replica louis vuitton bags replica bags uk try this out w0s44n2x38 replica bags china replica bags vancouver replica bags nancy replica gucci bags a7c06c1y89 replica bags chicago

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...