Wishlist: autumn

By pavlinajavurkova - 8:56 odp.

Za pár dní je tu září a s ním také další wishlist. Je poněkud obsáhlý, ale některé kousky jsou už na cestě ke mě. Shrnula jsem několik kousků, které se chystám na podzim nosit a jak můžete vidět, v hlavní roli je černá. Nevím proč, ale když si představím podzim, z módního hlediska vidím tmavé outfity, vínové rty a biker boots. Proto je podzim nejspíš mé oblíbené roční období :-)



  1. Světlý svetr - několik takových svetrů jsem našla v H&M. Většinou mě tento obchod odrazoval od koupi kvůli kvalitě materiálu, ale v nové podzimní kolekci A/W13 mi přijdou skvělé. Na stránkách naleznete zde.
  2. Pruhovaná košile a high waisted kraťasy - právě tato košile spolu s kraťasy mi přijde z internetového obchodu sheinside. Myslím, že se košile bude skvěle hodit ke křiváku, který jsem si velmi oblíbila.
  3. Křivák - hlavní je, aby byl se stříbrnými detaily. Se zlatými totiž už jeden mám, z Manga a je můj nejoblíbenější. Bohužel ale nesedí ke každému outfitu. Jeden podle mých představ jsem našla v obchodě Pimkie, kde poslední dobou nacházím lepší a lepší kousky!
  4. Boyfriend blazer - ten pro změnu se zlatými detaily. Dá se skvěle kombinovat a navíc vypadá velmi sexy. Tento mám objednaný z internetového obchodu Riverisland a najdete ho zde.
  5. Malá peněženka - vždy jsem byla na peněženky, které byli dost velké na to, aby unesly všechny karty, které mám. S postupem času mě ale už rozčiluje, nosit s sebou tak velké peněženky, protože se do psaníček bohužel nevejdou a navíc jsou dost těžké. Proto sháním menší a kvalitnější peněženku, do které by se mi vešla kreditní karta a nějaké drobné.
  6. Kryt na telefon - čím veselejší, tím lépe.
  7. Rtěnka - jak už jsem psala v článku nahoře - tmavé rtěnky prostě k podzimu patří. Nikdy jsem ale nezkoušela rtěnky od značky MAC, máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěla bych MAC lipstick v odstínu Film noir nebo Desire.
  8. Korektor - pomalu, ale jistě ubývá Touche Eclat od YSL, je toho opravdu maličko. Proto si už bohužel tento korektor nekoupím. Tento od MAC vypadá dobře, alespoň podle recenzí.
  9. Nadkolenky - nadkolenky mám v plánu nosit už delší dobu, ale když si je vezmu na sebe, nejsem si jimi jistá. Nějak se v nich necítím. Určitě s nadkolenkami outfit čekejte, a budu zvědavá na názory - ať už negativní, nebo pozitivní :-) 
10. Boty - závislost, která nejde překonat. Díky Barče jsem našla tyto a shodou okolností i tyto, které půjdou krásně kombinovat. Myslím, že do takovýchto bot je dobré investovat, protože vydrží věky.
11. Kabelka - musí splňovat 3 věci: jednoduchá, kvalitní a černá.

  • Share:

You Might Also Like

6 reakcí na příspěvek

  1. Hezký wishlist :) na nadkolenkama uvazuju ale asi se daji nosit jen ke krataskum, ze?:D nemam totiz vystavni stehna:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně i ke kraťasům (př. http://weheartit.com/entry/38182925) ale já se chystám je nosit k delšímu svetru :-) například zde: http://www.littlemisssinner.com/2012/06/knee-high-socks.html)

      Vymazat
  2. loving those booties!

    - Janine
    http://theeoptimist.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...