OUTFIT: Tartan shirt

By pavlinajavurkova - 4:26 odp.



Ahoj všem!
Dnes tu mám outfit focený v neděli, kdy bylo skvělé počasí. Skvělé, ale na focení nic moc, protože se na většině tvářím, jak po citronu. Jinak když poslední dobou koukám na fotky, víc a víc mi to říká, že už potřebuji novou zrcadlovku (nebo alespoň objektiv). Má někdo z vás zkušenosti s focením outfitů? Jakou zrcadlovku (objektiv) používáte?






Outfit:
Leather leggings - New Yorker
White shirt - C&A
Checked shirt - C&A
Leather biker jacket - H&M
Biker boots - Tally Weijl


  • Share:

You Might Also Like

17 reakcí na příspěvek

  1. Bunda a kosela su super, pristane ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že na focení outfitu je nej pevná padesátka! :)
    Jinak ti to moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný sluší ti to Pavlínko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. kožené legíny z new yorkeru? to je ale nějaká legrace viď že ano? máš v outfitu až moc rockerských-motorkářských kousků, dohromady je to trochu moc nezdá se ti? trochu uber. jinak na focení si kup pevnou padesátku a máš vystaráno...

    OdpovědětVymazat
  5. moc krásný outfit:) Máš roztomilé pejska:)

    OdpovědětVymazat
  6. Nebud k sobe tak kriticka, neboj se pochvalit, nikdo jiny to za tebe neudela :)
    Outfit pekny, taky bych asi ale vymenila kalhoty.

    OdpovědětVymazat
  7. Tvůj blog se od začátku hodně posunul a sluší ti to čím dál víc :) Ale nemysli si, že za špatnou kvalitu tvých fotek může foťák. Spíš to vypadá, že ten, kdo tě fotí, ho neumí moc ovládat ...natož ty fotky dodatečně upravit. Zkus si o tom něco přečíst. Krásný fotky totiž uděláš i s foťákem na jedno použití z Tesca.

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím s komentářem nad sebou. Největší problém vidím v tom, že tvůj fotograf foťák moc neovládá a že fotky nejsou dobře upravené. Co se týká techniky, tak souhlasím s padesátkou, od Canonu je to otázka pár korun, pokud se spokojíš s f1,8.

    OdpovědětVymazat
  9. Great outfit) Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
    http://www.elationofcreation.com/

    OdpovědětVymazat
  10. fotky nerobi dokonale technika ale fotograf. skus si vygooglit nieco o foteni outfitov http://www.abeautifulmess.com/2012/02/tips-for-great-outfit-photos-.html http://heartifb.com/2012/05/02/how-to-photograph-your-personal-style/ :)

    OdpovědětVymazat
  11. Na foceni outfitu je jednoznacne nejlepsi dlouhy sklo (tzn. okolo 135mm na crop, abys pak nebyla moc plocha). Blogerky maji rady 50mm/1.8f prave proto, ze ma vysokou svetelnost (udela hodne rozmazane pozadi) a je levny (stoji okolo 2500). Jinak zrcadlovka staci uplne zakladni telo bez too zakladniho objektivu, ten vicemene nevyuzijes :) ja fotila pet let na Canon 450 D, ktery podle me
    Muzes sehnat na aukru v dobrem stavu za par supu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...