What else?

By pavlinajavurkova - 12:31 dop.

****

Já vím, dost blog poslední dobou zanedbávám. Možná to ani tak není tím, že bych neměla čas fotit, ale spíše tím, že nemám náladu a chuť. Není to tím, že bych měla plno učení nebo celkově školy, to pro mě není výmluvou. Poslední dobou si všímám toho, že než abych vymýšlela outfit, vsadím na klasiku - bílé nebo černé tričko, džíny a biker boots nebo holínky, a to mi bohužel přijde u rádoby blogerky dost smutné. Od toho tu jsme, abychom inspirovaly outfity, které jen tak na ulici nevidíme, alespoň podle mě. Nevím proč to tak v tuhle chvíli mám, módu miluji, ale blogování mě nějak přestalo naplňovat.

I když mám svého přítele, který mě rád na blog vyfotí, tak jak už jsem psala v předchozím článku, nemám pořádnou zrcadlovku, která by vytvořila pořádné fotky, na které se dá koukat. Já vím, že to není jen o fotkách, které jsou podle mě u fashion blogu na prvním místě, ale moje fotky se mi prostě nelíbí. Buď to neumí se zrcadlovkou můj přítel nebo je neumím upravit, nebo obojí..asi nejpravděpodobnější.

Takže jsem se rozhodla, že si s blogováním dám pauzu. Mám novou brigádu, která je moc fajn, takže až na blogování "budu mít" a budu moci si dovolit pořádný objektiv, Školu stylingu a hlavně budu mít chuť, budu v blogování pokračovat. Buď zde na blogu (nechám ho, abych měla na co koukat v dlouhých chvílích, protože s ním se mi vracejí pěkné vzpomínky) nebo na úplně novém blogu. Ovšem mě můžete sledovat na jiných stránkách,odkazy najdete v horním liště pod názvem blogu, protože módu budu milovat pořád!

Děkuji všem mým věrným čtenářům za přízeň a někdy na blogu! Mějte se krásně! :-)

Pavlína

  • Share:

You Might Also Like

15 reakcí na příspěvek

  1. To je škoda :(( tak hodně štěstí v nové brigádě a v životě celkově :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda? má brigádu u Škola stylingu a tam si vydělá velký peníze, na své čtenáře kašle :D kolik blogerek pracuje ve ŠS...

      Vymazat
    2. Omg, anonyme, čti laskavě! A nekončím s blogem, ze bych ho nestihala, ale uz me blogovani nebavi!

      Vymazat
  2. Nemyslim si ze tam pracuje, spis si chce vydelat na kurz ve skole stylingu .. Jinak preju hodne stesti ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak tě s tímhle Tvým přístupem mohl někdo nominovat na Blogerku roku?! OMG :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak ti mohl dat s timto jednanim stat obcanku prosimte?

      Vymazat
    2. hahaha :D a už je to pěkně dávno, co mi ji dali :D
      holka, seš fňukna, existuje spousta blogů, jejichž majitelky nevlastní vůbec žádnou zrcadlovku, fotí kompaktem a přesto jsou daleko úspěšnější a inspirativnější než ty a ještě jsem neviděla, že by si někdy stěžovaly...

      Vymazat
    3. Dobre, ale jak jejich blogy vypadaji, na jake urovni jsou. Ale dohadovat se s tebou nebudu, nechci di kazit naladu. Doufam, ze sis zvedl/a sebevedomi.

      Vymazat
  4. Pavlino, ja vim, ze si myslis, ze blogovani je o fotkach a tak. A ano asi je. Ale rozhodne na to nepotrebujes tu nejlepsi zrcadlovku a objektiv. Je to hodne i o svetle, ktery si s sebelepsim fotakem proste nevykouzlis. A ja jsem si na svuj fotak nasetrila a foceni a grafika je nejen muj konicek, ale predevsim si tim i vydelavam... Takze hlavu vzhuru, Pavlinko :) mimochodem - mozna mate zrcadlovku jen spatne nastavenou, pokud chces mit rozmazany pozadi u fotek, fotte na prioritu clony (AV u Canonu, A u Nikonu) a nastav si tam to cislo 3,5 (5,6 apod) na to nejnizsi co jde :) snad to pochopis :)! Tak hodne stesti :) Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kamco :-) ja nechci ten nejlepsi fotak a nej objektiv, ale myslim, ze ta pevna padesatka by se sikla. U nekolika (uz znamych) blogerek jsem cetla spatne recenze prave na D3100, co mam ja. Je to zrcadlovka na domaci foceni (jak mi rekli v obchode), a tak rozmazane pozadi, jako s 50mm neudelam :-) jinak dekuji za radu, mrknu na to a uvidim :-) jinak od tebe radu opravdu povazuji za dobrou, mate krasny fotky na blogu :-) takove profi :-) mej se hezky

      Vymazat
    2. Bohužel u Nikonu je problém, že ceny 50tky se pohybují až od pěti tisíc, kdežto u Canonu asi od 2500 no. Držím Ti palce, ale věř mi, i se základním objektivem, s nastavením na priorita clony uděláš krásné fotky :) Pozadí uděláš rozmazané také, i když ne tak jako u 50, protože ta je vyhlášená především díky té vysoké světelnosti, která umožňuje to rozmazané pozadí :) Kdyžtak mi napiš na facebook našeho blogu do zpráv a můžeme Ti poradit :) Vážně :)

      Vymazat
  5. S kazdym fotakom sa daju nafotit pekne fotky, ale treba vediet ako na to :) na Youtube do buducna najdes plno tutorialov, ktore su zadarmo. A skolu stylingu nepotrebujes, v dnesnej dobe su tak kvalitne veci online, ze platit za to, aby vedela ako mixovat styly a vzory :) vsimla som si, ze na fotkach je vacsinou problem so slnkom. Najlepsie je fotit rano, po vychode slnka alebo okolo 4tej, ked nie je uz velmi vysoko, ale stale je fajn svetlo. Blog je beh na dlhe trate a je to o konstantnom zlepsovani sa. Ale to ty urcite vies. Drzim palce v zivote :)

    OdpovědětVymazat
  6. Snad se někdy k blogování vrátíš

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...