summer refresh

By pavlinajavurkova - 4:08 odp.


Jak zvládáte nesnesitelné horko? Já mám teplo ráda, ale co je moc, to je moc. Proto mám několik pomocníků, které mi v tomto počasí dělají společnost v mé kabelce!

Láhev s vodou
-naprosto nezbytná je pro mě láhev s vodou. Já používám láhev Equa (koupíte například tady). Přes noc si dám filtrovanou vodu do lednice a ráno jen přidám plátky citronu a kousky jahod. Je to skvělé osvěžení a navíc zdravé :-) 


Termální voda ve spreji Avéne
- tuto termální vodu ve spreji jsem používala už i minulý rok. Hrozně jsem si ji oblíbila, protože vytváří jemnou mlhu, která osvěží a zklidní zčervenání pleti. Pamatuji si na takovou historku, kdy jsem byla fotit v Praze, a když jsem šla na vlak, udělalo se mi uprostřed Václaváku zle. Tak jsem vytáhla z kabelky tuto vodu, která krásně osvěžila a já byla po celém dni o něco čilejší.
*Navíc tuto v miniatuře právě najdete na obálce časopisu Elle.


Toaletní voda Jil Sander SUN
- opět věc, kterou používám už několikáté léto, jelikož je to úžasná letní vůně. Její vůni bych přirovnala k vůni opalovacího krému. Navíc není tak drahá :-) Koupíte ji například tady nebo jsem ji viděla v Makru.


Bronzer Essence
- k letním dbům patří neodmyslitelně bronzer. Dodá pteti takový shimmer a šťávu. Já si zatím vystačím s tímto od Essence, ale brousím si drápky (chápejte jako šetřím) na Terracotta Sun Celebration od Guerlain.

Clinique Chubby Stick
- v létě klasickou rtěnku nemám ráda, proto používám tento barevný balzám na rty, který není tak hutný a dobře hydratuje a chrání pleť.

  • Share:

You Might Also Like

2 reakcí na příspěvek

  1. Na tuhle termální vodu nedám dopustit, úžasně osvěží! A jahodovo-citronovou vodu jsem měla zrovna včera, jinak letos zkouším připravovat limonády třeba z okurek nebo zázvoru a super! :-)

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za skvělý tip na láhev na vodu, Vždy jsem se bála plastů, ale pro pročtení certifikátu o lahvi si jí koupím. Díky.
    S jahudkama a citronem vypadá pití lákavě:o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...