WISHLIST: autumn

By pavlinajavurkova - 8:50 odp.

Už to tak bude, pomalu ale jistě začíná podzim. Sice je ještě srpen, ale podle chladného počasí mi přijde, jako by byl listopad. Začíná čas teplého čaje, dobrých filmů a zahalených outfitů, které mi jsou mimochodem dost blízké. V obchodech už pokukuji po nových podzimních kolekcích a co se chystám nosit na podzim vám napíšu v tomto článku.
Rtěnky miluji, jen je nemohu nosit tak často, jak bych si představovala. Tuto sezónu bych si ale ráda pořídila nějakou vínovou. Dost mě láká kosmetika Sleek, která není ani tak drahá. Nejspíš si objednám tuto rtěnku v odstínu Smoulder.

Klobouky už vyhlížím celý měsíc, jen bohužel nemohu najít ten pravý. Buď je drahý, velký nebo klobouky v nabídce nemají vůbec. Kdyby jste měli nějaký tip, kde bych si takový klobouk mohla pořídit, dejte vědět do komentářů :) Také chci nějaký náramek, protože těch není nikdy dost!

Za několik dní začne škola a docela mě vždy lákalo nosit do školy tablet pro zapisování poznámek. Proto jsem si minulý týden udělala radost a tablet jsem si pořídila. Jen ne nakouslé jablíčko, ale tento od Asusu. Zatím mi vyhovuje a není drahý :)

Kabátky samozřejmě k podzimu patří, ale já jsem se vybavila už předem! :-) Tento vzorovaný z Sheinside jsem pořídila na votočvohozu za poloviční cenu. Dále se těším na khaki odstíny, které mám ráda. Několik kousků mi má přijít z Dresslinku. 

Biker boots jsou pro mé zimní outfity naprosto nepostradatelné, jen mám už jedny, které jsou už staré, proto jsem si objednala nové. Doufám, že mi budou a já nebudu muset shánět jiné.

Co se plánujete pořídit Vy na podzim/zimu? :-)

  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

  1. Kabátek i botičky už mám, ale potřebovala bych nějakou bundu :/ Krásná koláž.. :) Pokud ti to nebude vadit.. Ráda bych tě pozvala k sobě na blog na probíhající giveaway. :) Budu ráda, když se zúčastníš. :) Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  2. nechtěla bys na ten tablet udělat ještě teď v srpnu recenzi? moc by se mi to hodilo a vsadím se, že spousta lidí by to taky ocenila, teď před začátkem školy.:)

    OdpovědětVymazat
  3. skvele veci, brala bych vse))

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...