tattoo obsession

By pavlinajavurkova - 7:00 dop.

"Jakmile si člověk dá nějaké gesto zvěčnit tetováním, určitě to nedělá naposled."

Není to tak dlouho, co jsem si nechala vytetovat frázi, která v mém životě dost hrála roli. V mém dětství jsem měla pár problémů, které mě poznamenaly až do teď a nejspíš do konce života. Nebudu tu rozepisovat o co šlo, protože můj blog neberu jako deník, ale spíš jako komunitu inspirace.  Ta doba byla těžká a tak jsem se rozhodla si nechat vytetovat něco, co mi bude vždy připomínat to, že to vždy může být horší, než tak jak se zrovna zdá. Naivně jsem si myslela, že je to moje první a poslední tetování ale  opak je pravdou..



Asi před měsícem jsem dostala super nápad na tetování nové. Ještě sice není úplně hotové, ale určitě se dokopu k tomu se objednat k tatérovi (který mi mimojiné dělal i to první) a nechat si udělat tetování druhé. Chtěla bych to stihnout do konce tohoto měsíce, aby mělo čas do léta na zahojení. Až bude hotové, určitě ho sdílím na můj instagram! :) Mezitím jsem se rozhodla Vám sdílet trochu té inspirace, protože já jsem doslova posedlá těmito fotkami :)

zdroj: pinterest

Jaký význam má tetování pro Vás? 

  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

  1. Možná to bude znít blbě a spoustu lidí se mnou nebude souhlasit, ale moje tetování pro mě žádný význam nemají. Mám je, protože jsem jimi chtěla dotvořit určitou část těla a protože jsem ji chtěla jakoby zkrášlit. Například se mi nikdy moc nelíbily uši. Vím, zní to blbě, ale nechala jsem si tam udělat tetování a hned se mi "líbí" víc. Například kotníky mi přijdou krásně ladné a potetovat bych si je nkdy nenechala, jsou prostě hezčí tak hezky čisté bez tetování. A pak jak k tomu přijdou chudáci lidi, kterým se v životě nestalo nic tak extrémního, aby si to mohli nechat vytetovat :D Ale určitě je skvělý, když to pro někoho má význam, to nikomu samozřejmě neberu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zbožňuju tetování. První jsem si nechala dělat minuly rok na jaře a od te doby porad slintam po dalším, ale potrebuju si to ještě pořádne promyslet.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...