INSPIRATION: spring must-have

By pavlinajavurkova - 12:39 dop.


Jednoznačně už začíná jaro a tak jsem se rozhodla vám prostřednictvím blogu ukázat to, co se na jaře chystám nosit. Jsou to opět basic kousky, které na mně vidíte často.

Hitem pro tuto sezonu bude denim. Denim úplně na všem! Takže se chystám pořídit džínové (košilové?) šaty ale jinak zůstanu jen u klasických džín a třeba ještě vestičky.

Co jsem si poslední dobou oblíbila jsou "lacláče", které mně mamka nutila nosit do školky a já je tolik nenáviděla! Tyhle časy jsou díkybohu pryč :D Pod ně mi skvěle sedí obyčejná bílá bavlněná košile v pánském stylu, která sedí snad každé postavě. Tuhle mám vyhlídnutou v pánském HMku, takže se těším až si ji vyzkouším a snad i odnesu domů.

Věc, kterou poslední dobou postrádám jsou jednoznačně kabelky, Mám jich plný regál, ale stejně nosím pořád jen tři oblíbené a jiné ani nenosím. Buď jsou moc obrovské nebo moc malé. Znáte to. Prostě potřebujete novou! :)) Moc se mi líbí tato s třásněmi, které to jaro trochu rozveselí. A je to střední velikost ;)

Nevím jak jsem bez nich mohla vůbec stvořit nějaký outfit - mluvím o jednoduchý náhrdelnících. Jsou tak krásné a roztomilé, že je všichni prostě potřebujeme.

Už na můj instagram jsem fotila mé nové boty od Reeboku. Kdo mě sleduje, ví jaké to jsou. Pokud ne, tak zde. Jsou tmavě růžové a neskutečně pohodlné. Navíc rozzáří celý den :) Sportovní boty se objevují častěji a častěji v streetstylu, a vědí proč!

Poslední věc, která mi padla v poslední době do oka je lehký trenčkot. Klidně bych si ho pořídila v pastelové barvě, ale ještě jsem nikde takový neviděla. Takže pokud se barevňák nenajde, vítězí slavná béžová nebo šedá.

Co je pro Vás jarní must-have? :))

  • Share:

You Might Also Like

6 reakcí na příspěvek

  1. V těch lacláčích jsem tě viděla asi minulý týden ve škole :-))) slušelo ti to

    OdpovědětVymazat
  2. Trenčkot, bílá košile a ten náhrdelník jsou skvělou volbou, tyhle 3 věci bych si taky chtěla pořídit na jaro. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super kousky! Kabelku mám na svém wishlistu také :)

    Fashionbydenisa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nejaké pekné džínsové šaty a nohavice s trakmi by sa mi teda poriadne hodili do šatníka. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...