OUTFIT: transparent stripes

By pavlinajavurkova - 8:02 odp.


Poslední dobou čas opravdu letí. Pořád se něco děje a já konečně cítím, že se mám dobře. Kdo sleduje můj instagram, tak ví, že jsem v pátek byla na Prague Food Festivalu, který jsem si fakt užila! Až na pár spadlých kapek to bylo skvělé. Dala jsem si různé dobroty, jako je například chobotnice, nejlepší burger nebo mé oblíbené sushi. V Praze jsem přespala a jela jsem rovnou na chalupu do Krkonoš, kde byla moje rodina.

Teď ale k outfitu. Tuto sukni jsem si koupila v Praze, kde jsem byla minulý týden s kamarádkou Verčou. Docela jsem se bála, že jako většina sukní zůstane v mém šatníku, ale docela jsem si ji oblíbila. Je trochu sexy, ale dá se dobře zkombinovat, aby nevypadla lacině. Boty, které mám na sobě jsme mohli už vidět zde na blogu :)





Outfit:
H&M skirt
C&A striped top
Baťa leather flat
Primark bag


  • Share:

You Might Also Like

13 reakcí na příspěvek

  1. lovely post :)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit a ta sukně ti moc sluší! :) Jů, burger bych si taky dala! Chobotnicí už si nejsem tak jistá... :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys ji viděla tak krásně naservírovanou a cítila její vůni, určitě bys neodolala :)) Jinak moc pěkný blog!

      Vymazat
  3. slusi :)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tento outfit se ti moc povedl! :-) Celé to dohromady vypadá prostě skvěle. - L.

    OdpovědětVymazat
  5. This NFL Flag for Tennessee Titans is constructed of polyester, measures 3x5 feet, and has two metal grommets for attaching to our 6' aluminum flagpoles or any of our tailgate pole systems. The perimeter of our NFL Flag for Tennessee Titans is double stitched and the team logos are screen printed into the flag so they won't peel. Because of its large size, these flags are great to hang on any wall in your game room, sports room, garage.
    dallas cowboys american flag
    cowboys stars and stripes flags
    dallas cowboys house flagsbuy Cleveland Browns house divided flags, House Divided Flags,Sports Flags 3x5, Sports flags and banners,nfl House Divided Flags

    OdpovědětVymazat
  6. Premier League Tottenham ha portato a Facebook oggi a vivere-svelare i suoi nuovi maglia Under Armour per la prossima stagione. Alla fine, speroni non solo rilasciato casa già più o meno noti e lontano strisce, ma anche il nuovo Tottenham 16-17 terzo maglie.magliette calcio
    maglie calcio 2017, comprar Maglia Atletico Madrid
    Maglia Barcelona 2017 vendita

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...