INSPIRATION: movie tip + INSTAGRAM giveaway!

By pavlinajavurkova - 6:00 dop.


Minulý týden jsem byla na předpremiéře filmu Věčně mladá (angl. The age of Adeline), na kterou jsem byla ještě s několika blogery a novináři pozvaná do Premiere Cinemas v Praze. Miluji navštěvování kina, takže jsem byla úplně nadšená. A jelikož mě tento film rozhodně zaujal, napíšu vám krátce můj názor a na instagramu si budete moci zahrát o dvě vstupenky na tento film!


Co mě opravdu nadchlo byl fakt, že hlavní roli hrála má nejoblíbenější herečka Blake Lively. Ta je známá hlavně ze seriálu Gossip Girl, který je také mimochodem super. 

Hlavní roli v tomto romantickém dramatu hraje čas. Vše začíná Adeliinou svatbou a porodem své dcery. Bohužel její manžel umírá při nešťastné příhodě, takže zůstává sama s dcerou. Jednou v noci ale Adeline má dopravní nehodu, která způsobila to, že A. nikdy nezestárne. Protože její věk začne zajímat okolí, musí se přestěhovat a tak opustit svou dceru, která začíná být starší než ona. Na jedné akci poznává Ellise, který se nakonec stává jejím přitelem. Při návštěvě jeho rodičů Ellise otec poznává dívku, kterou kdysi miloval a chtěl jí požádat o ruku. Na konci má opět nehodu, kdy se stane opět normální.

Určitě film doporučuji a pokud váháte zda do kina jít nebo nikoliv, určitě jděte! 
Nebo nejdříve mrkněte na trailer :))


POKUD VÁS TENTO FILM ZAUJAL OD 9.SRPNA NA MÉM INSTAGRAMU SI BUDETE MOCT ZAHRÁT O 2x DVĚ VSTUPENKY NA TENTO FILM!

  • Share:

You Might Also Like

5 reakcí na příspěvek

  1. omg, to je napsaný jak do čtenářského deníku žákem 3.třídy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu byl tento komentář nutnej?? Přijde mi to, nebo anonymové jen hejtujou? bože.. Jinak vypadá dobře, kino mám taky ráda, určitě na film zajdu :-)

      Vymazat
  2. na ten film jsem se hrozně těšila a někde jsem četla, že se do českých kin dostat nemám, takže si mi udělala radost! :) teď ještě musím sehnat někoho, kdo se mnou na něj půjde :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni na můj instagram kde si budeš moct zahrát o dvě vstupenky na tento super film! :))

      Vymazat
  3. Tenhle film chci moc vidět :-) Blake je fakt nádherná ženská!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...