WISHLIST: spring

By pavlinajavurkova - 8:00 dop.


Jako každý rok jsem tu opět s jarním wishlistem. Asi v únoru jsem si řekla, že toto jaro bude nosit výraznější jarní barvy a jak to dopadlo? Snažila jsem se..

Kabelky - už dlouho mi v šatníku chybí menší kabelka se stříbrnými detaily. Jediná je tahle ze Zary, která není moc praktická. Nejvíce se mi zalíbila tahle k Manga. Další kabelku, kterou potřebuju je Matt&Nat a to už jen z toho důvodu, že bych podpořila to, že se nevyrábí z pravé kůže. Navíc je krásná, to se musí uznat.

Boty - ovládly mě tenisky, úplně. Mramorové Vansky, které nemůžu sehnat v mé velikosti, klasické superstary a stan smithy, které se dají nosit ke všemu. Po klasických černých botách na širokém podpatku koukám už delší dobu, protože ty moje, které mám už dlouho jsou na pokraji smrti. A bez černých klasických to prostě nejde ani na jaře.

Džíny - kapitola sama o sobě. Třičtvrtě jsem jich vyhodila nebo rozdala, protože už nebyly použitelné. Buď škrtily, nebo po několika vypráních totálně vybledly. Moc se mi líbí tyto a tyto z Otta, které mají perfektní střih, takže přemýšlím, že si je objednám :)

Bombery - hit jara bych je asi nazvala. Ve Stradivariu mají tak krásné, takže až se dostanu konečně do Prahy, kde potřebuji zařídit několik věcí, vykoupím ho.

Kabátky - klasický trench, který jsem si koupila na vintedu jsem si ušpinila nevím čím, takže i pračka to nezvládla, tudíž potřebuju nový. A taky růžový, jednoduchý, lehký kabátek.

Hodinky - jasně, hodinky stačí dvoje - stříbrné a zlaté. Já ale nemám pořádné ani jedny. Zabílily se nu tyto od Casia. 

Kšiltovka - přesně takový outfit s kšiltovkou se mi líbí. Když jsem si půjčila ve škole "bejsku", tak jsem si jí naprosto zamilovala (btw. mi prý slušela). Takže hledám tu pravou :)

Peněženka - moje peněženka je spolu  s botami před smrtí, takže si musím pořídit novou. Moc se mi líbí tahle jednoduchá opět od Matt&Nat.

A co si plánujete pořídit Vy? Už máte na blogu svůj jarní wishlist?

  • Share:

You Might Also Like

9 reakcí na příspěvek

  1. Já si plánuji pořídit také ty Superstar :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký wishlist, po bomberech taky koukám už nějakou tu dobu, hrozně se mi to líbí! :) Stejně jako ta kšiltovka :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy by mě nenapadlo, že budu koukat po teniskách, ale stalo se tak. Jedny jsem si už dokonce pořídila, a teď slintám nad těmi s mramorovým potiskem z tvého wishlistu :)


    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký wishlist, přesně takový kabátek bych si taky přála. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný wishlist. :) Ja si wishlisty robím len v hlave a po jednom kuse, lebo by som potrebovala všetko a hneď a to by asi moja peňaženka nezvládla. :D
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  6. Adidasky Superstar mám moc ráda, hlavně jsou strašně pohodlné! Já potřebuji nějaký kabátek a nebo bomber bundičku, cokoliv na toto období, protože nic nemám!

    OdpovědětVymazat
  7. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.

    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  8. Nice wishlist! :) )
    I like all the shoes. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...