NEW IN: Kiehl´s order

By pavlinajavurkova - 10:00 dop.


Je to nedávno, kdy jsem o značce Kiehl´s slyšela poprvé a nějak mě netáhla. Pořád jsem vídala superpozitivní recence na jejich Kiehl´s midnight recovery concentrate, který mě taky nechávaly chladnou. Koncem minulého roku se moje pleť totálně zbláznila a já z toho začínala být tak trochu nešťastná. Zkoušela jsem tři kroky od Clinique, pak Lush a jiné, ale nedělo se skoro nic, takže když jsem měla asi před měsícem chvilku času v Palladiu, skočila jsem do jejich kamenného obchodu, kde na mě (jak jinak) vyskočily hned u vchodu prodavačky, s nadšením mi začaly hned po testování mě pleti ukazovat nosit na mou mastnou pleť tuny produktů a mě se začaly v očích točit dolary :D Ok, vzala jsem si vzorečky. Nejsem blázen tam nechat tolik peněz za něco, co nevím, jestli je na mojí pleť ok. A hned večer začala moje Kiehl´s rutina. Odlíčení, tonikum, sérum a nakonec krém. Ráno jsem nechápala..


Pleť byla úžasně hladká, neudělal se mi přes noc žádný pupínek a já byla nadšená. Takže jsem pokračovala ráno opět další už teď rutinou. Čištění sónickým kartáčkem s gelem, tonikum a hydratace s krémem. A den ode dne mám krásnější pleť. Tohle není v žádném případě reklama, jen jsem vám o tom musela napsat, protože to třeba pomůže někomu z vás, kdo je taky zoufalý ze své pleti. Jestli máte Kiehl´s někde kousek nebo budete mít cestu do Prahy, určitě si skočte pro vzoreček, protože budete určitě nadšení jako já :)


Když byl v dubnu shopping weekend, využila jsem akce a objednala jsem si rovnou sérum a tonikum, bez kterého už nedám ránu, protože je dost důležité. Dostala jsem k tomu několik miniaturek a vzorečky, na které se těším až je vyzkouším! 


Taky jste měli někdy problém s pletí? Co pomohlo vám? 

  • Share:

You Might Also Like

0 reakcí na příspěvek

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...