OUTFIT: 6 let blogování

By pavlinajavurkova - 8:18 odp.


Krásný večer všem :) Nejdříve bych se s Vámi podělila s několika zkušenostmi, které jsem za poslední dobu zažila. Jedna z nich je ta, že jsem byla na workshopu módního blogování v mé vysněné Škole stylu u Alenky. Kurz vedla skvělá blogerka a youtuberka Alice z Mámou stylově a musím vám říct, že to bylo skvělé! Já bloguji..ok, s přestávkama :D už 6 let a několik zkušeností jsem za tu dobu pochytila, ale je tolik věcí, které jsem vůbec netušila.

Musím se přiznat, že jsem nikdy nebrala blog jako nějaký potencionální zdroj příjmu. Když jsem měla náladu fotit a psát, vyšel článek. Pokud ne, vypadalo to jako tento rok. Když jsem ale zjistila, že je plno možností, které člověk nevyužil, je to škoda nemít blog jako takovou další brigádu.

Dále jsem se na kurzu naučila pracovat s úpravou fotky, stříhat videa - to ale teď určitě ode mě nečekejte, takový fajnšmekr nejsem :D a taky se vzhledem blogu. Zatím jsme si mohli všimnout menších změn. Trochu jsem si pohrála s html kódama..uf, ale určitě chystám větší změny, jen mít na to čas. Skloubit práci s brigádou, studiem dentální hygieny a blogem teď momentálně nějak není v mých silách. Změny ale budou, ale o tom až příště moji milí :)


Teď ale co mám vlastně na sobě..proto jste sem asi přišli :) Pomalu.., vlastně hodně rychle, začíná přituhovat, takže z šatiček, které jste ani neměli šanci vidět, protože moje nadšení do blogování bylo na bodu mrazu, jsem se oblékla do sáčka a džínů. Kabáty zatím nechávám v boxu pod postelí, i kdybych měla zmrznout. Tohle sáčko mám z vintedu za skvělé peníze. Zkombinovala jsem ho s mom jeans z Primarku, které poslední dobou nosím moc ráda. Mají příjemný materiál a sedí na Primark skvěle :) 

A co vy? Nakupujete z druhé ruky? 

A Vy studující, máte nějakou brigádu?






Outfit:
H&M blazer (similar here)
Primark mom jeans
Reserved shoes, t-shirt and crossbody bag
Pandora necklace


  • Share:

You Might Also Like

2 reakcí na příspěvek

  1. Veľmi príjemný outfit, páči sa mi najmä kabelka :)
    Ja milujem nákupy v sekáčoch, mám odtiaľ väčšinu svojho šatníka :) a brigády mám presne 3! :D
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  2. Z druhé ruky nakupuji a moc ráda :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...