WISHLIST: SS 2020

By pavlinajavurkova - 9:00 dop.

Krásný sobotní den přeju
Je to už pěkně dlouho, co jsem na blog přidávala článek s tím, co bych si ráda pořídila - neboli wishlist. Protože se mi ale nakupilo už pár kousků, na které si brousím zuby už nějakou dobu, rozhodla jsem se ho publikovat, protože zrovna tebe by mohl inspirovat :)

Jako jedna z prvních věcí, po které už nějakou tu dobu koukám, je tato černá kabelka od české Kary. Je kožená a vypadá opravdu bytelně. Má zajímavé zapínání a také dlouhý popruh. Narazila jsem na ni přes módní portál Modio, kde najdeš více eshopů na jedné stránce, takže nemusíš vyhledávat kousky po různých eshopech, ale Modio tě přesměruje přímo na věc, kterou si vybereš. Najdeš tam různé značky, jak od těch nejlevnějších, tak po kvalitní a značkové kousky. Také mají rovnou sekci slev, takže pokud miluješ slevy jako já, můžeš hledat tam :D Já Modio využívám přes aplikaci, ve které je všechno přehledné.

Kosmetika Pixi je teď hitem celého influencerského světa. Reklama zapůsobila samozřejmně i na mě, takže bych ji ráda vyzkoušela. Nejvíce mě zaujalo rozjasňující a růžové tonikum, ale ten jasmínový retinolový čistič? Bože, ten potřebuju. 
Poslední dobou slýchávám od svých známých samou chválu na tyto L'oreal laky na nehty. Mají krásné barvičky, a pokud je použijete s topcoatem, tak se neoprýskávají. Jestli máš nějaké zkušenosti, napiš mi je do komentářů :)

Tento náhrdelník značky Klenota na mě vyskočil opět jako reklama na instagramu a zamilovala jsem se. Je jednoduchý, takže ho můžeš nosit ke všemu. Navíc je vyrobený z 14k žlutého zlata, takže vydrží navěky

Jak začíná léto, už mám zas pocit, že mi ve skříni scházejí šaty. Ráda bych si pořídila nějaké květované, ale tyto starorůžové jsou krásné. Navíc jsou na zavazování, takže zvýrazní siluetu.

Posledním kouskem wishlistu jsou balerínky. Pořádné balerínky. Když jsem byla v Paříži, byli na každém rohu. Ráda bych si pořídila nějaké, které mě nesedřou z kůže :D Tyhle od HÖGL jsem si zkoušela v obchodě a jsou moc pohodlné. Tenkrát jsem si je nevzala, a teď mají všechny eshopy věčně vyprodané velikosti. Tak snad se dočkám :) Tak užívej víkendu a já se jdu zpátky učit. Pa


*ad


  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

  1. Skvělá inspirace :) ty šaty vypadají pěkně, ráda bych si taky nějaký pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pixi bych taky ráda vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný wishlist, snáď sa ti všetko zhmotní doma. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...