INSPIRATION: 5 nejoblíbenějších rozvojových knížek

By pavlinajavurkova - 11:11 odp.


Krásný páteční večer přeji❤ Jsem tu zas s novým článkem, který dnes budu věnovat knihám. Musím se přiznat, že u mě na nočním stolku moc knihy neuvidíte, ale když mám volnou chvíli, ráda po knize sáhnu. V tomto článku vám prozradím ty moje nejoblíbenější z oblasti rozvojové, kterou mám nejradši. 

Jinak vidíte ten krásný hrneček? Už dlouho jsem přemýšlela, že bych po 7 letech blogování si nechala vyrobit něco, co by vystihovalo můj blog. Takže když jsem byla oslovena Tiskaříkem.cz, zda bych si nechtěla něco vybrat, nechala jsem si vytisknout název mého blogu, samozřejmě v růžové barvě na průhlednou variantu hrnku. Nevím, jak vy, ale já fakt nemám ráda, když nevím co piju, takže tmavé hrnky u mě v kuchyni nehledejte :D A protože ještě nemám nikde vytištěné fotky z New Yorku, nechala jsem si tuhle nádheru, kterou jsem osobně fotila na Rockefeller centru, vytisknout na plátno. Kvalita je super a dodání bylo do týdne. Myslím, že by to mohl být krásný dárek k Vánocům :)

Mých nejoblíbenějších 5 knižních kousků:
  • Tajemství, Rhonda Byrne (tady) - knížka mého života. Knížka, kterou se snažím řídit každý den.  Tajemství, neboli zákon přitažlivosti. Ve zkratce na co myslíte, to si přivoláváte. 
  • Hygge, Meik Wiking (tady) - Hygge styl určitě znáte. Teplo domova, hořící krb, horká čokoláda v ruce. Knížka popisuje tento styl života, který je původně z Dánska. Meik mě zaujal tím, jak popisoval důležitost osvětlení, které jsem do té doby tolik neřešila..
  • Jsi prostě borec, Jen Sincerová (tady) - kniha, která tak trochu souvisí s Tajemstvím od Rhondy. Najdete v ní sílu a chuť do života. Pořídila jsem si ji v těžkých chvílích, které jsem zažívala a je opravdu skvělá. Abych jen nechválila, vadilo mi časté omýlání toho, jak si vydělat peníze.. 
  • Zázračný úklid, Marie Kondo (tady) - tuhle knihu jsem koupila mamce jako dárek a nakonec jsem si ji přečetla také. Marie Kondo je známá žena, která radí, jak uspořádat věci a vlastnit jen to, co potřebujete. Myslím, že úklid dost souvisí i s našemi myšlenkami a přístupu k životu, proto jsem tuto knihu mamce koupila v době druhé puberty (čtěte přechodu) :D
  • Jak se stát Pařížankou, Anne Berest (tady) - tu jste na blogu mohli vidět už několikrát. Pařížský styl miluju, Paříž totéž, takže tuhle knížku jsem zhltla za jeden den na dovolené. A pak ještě třikrát..
V této krizové době covidové se někomu můžou hodit, tak mi napište, jestli je znáte a nebo jsem vás inspirovala.

Tak hodně sil,
Pa, Pája ❤




  • Share:

You Might Also Like

0 reakcí na příspěvek

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...