Hungary

By pavlinajavurkova - 7:20 odp.

Ahoj všichni moji čtenáři!
Bohužel, ale můj blog byl zablokován a ztratila jsem veškerá data a hlavně fotografie z blogu :-( Je to opravdu k naštvání, ale zkoušela jsem vše, abych svůj blog měla zpátky. Pokud někdo z Vás bude vědět, nebo s tím má nějaké zkušenosti, budu ráda když dáte vědět :-)
Pokud jste četli můj blog a stačili jste shlédnout poslední post, psala jsem o tom, jak dnes odjíždím do Maďarska na nákupy a do termálů. Bohužel pojedu vlakem až v půl jedenácté, ale alespoň jsem se odhodlala vytvořil blog nový (možná lepší!). Už před několika dny jsem si vytvořila pomocí polywore takový wish list, na kterém jsou věci, které bych si chtěla pořídit buď v Maďarsku, nebo by mohl být jako Christmas wish list :-)
PS.: Bohužel jsem přišla o všechny followers :-( budu ráda, když se k mému blogu přidáte opět :-)


Přeji krásný zbytek dne,
Pavlína


  • Share:

You Might Also Like

1 reakcí na příspěvek

  1. tak ti přeji hodně úspěchů v blogování.. :) to mě mrzí že ti blog zablokovaly, chápu tě jak musíš být naštvaná.. já bych se zbláznila.. Ale tento určitě bude ještě lepší :))) jsem tvojí čtenářkou :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog a byla bych moc ráda kdyby si se připojila mezi mé čtenáře :) a zapojila do giveaway :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...