bag

What´s in my bag everyday??

By pavlinajavurkova - 12:39 dop.

Ahoj všem,
vím že je tento post fakt všude, ale mě osobně se líbí. Poznáte bloggerku alespoň o trochu více :-)
Ukážu Vám, co nosím každý den v kabelce.



Moje telefony (kšunty?) jsou mojí každodenní závislostí. V Samsungu mám O2, a v tlačítkový Nokii mám Vodafone :-) Bohužel musím nosit oba, ale až najdu svůj vysněný telefon na dvě SIMky, bude jen jedem, a já budu mít více místa v kabelce na...další rtěnku?


Můj diář je nutnost. Bez diáře bych zapomněla na všechno. A hlavně vlastně ve škole ;-)
Další na fotografii vidíte pepřový sprej. Kvůli té..no uvidíte na konci článku.



Zápisník mám spíše jen na papíry, když zapomenu ten sešit na patologii nebo hematologii..Šikne se.


Krém na ruce od Ziaji. Je z kozího mléka, krásně voní a hydratuje. A za bomba cenu!
Carmex - balzám na rty. Přemýšlela jsem o balení do kterého se musí strčit prst..ale tenhle je lepší. A ihned hydratuje!
Pudr a rtěnka - Na takové to "dolíčení" ve škole nebo na nákupech.
Zrcadlovka - většinou jí nosím ale odnaučuji se to..Co kdyby.., že?


Peněženka - nosím v ní určitě peníze a zákaznické karty..nejsou všechny..:D 


Na konci článku se s Vámi chci podělit o dojmy z..
cs.electionsmeter.com
...amnestii



  • Share:

You Might Also Like

52 reakcí na příspěvek

  1. Proč máš stejný článek jaký měla včera Pavlína Jágrová? navíc tam máš skoro i stejné věci (kryt na objektiv, krém). Bože, najdi si něco svého..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D aha, no asi je to divný, když bloggerky nosí s sebou foťák a krém na ruce. Asi se budu muset zamyslet a nekopírovat..Proboha!!! :D

      Vymazat
    2. Alespoň si mohla počkat tak cca. týden a né článek okopírovat hned druhý den :-)

      Vymazat
    3. máš tam podobné nebo stejné věci na podobné nebo stejné bílé kožešince.. a ta kabelka je taky tvarově stejná.
      celý tvůj článek je akorát hodně slabá kopie toho Pavlínčiného ;) provedení článku sis mohla vymyslet svoje a nejsem zdaleka jediný člověk, co si tohle myslí :)

      Vymazat
    4. Souhlasím s Nikol, je to až do očí bijící...aspoň to dělej nenápadně.

      Vymazat
  2. To je pravda, že poznáme bloggerku více, ale ty si jako fakt řikáš blogerka? A souhlasim se slečnou nademnou, úplně si to okopírovala od Pavlíny. Fakt už si najdi něco svého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou se lidé, kteří vlastní svůj módní blog nazývají bloggeři :D :D omg..

      Vymazat
  3. Neber to zle, ale když se na té fotky podívám, docela mě překvapuje, že jsou foceny zrcadlovkou. Moc se v tomhle nevyznám, ale vypadají (oproti ostatním blogům) dost nekvalitně.. Jakoby foceny nějakým kompaktem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám :-( Ty fotografie mi přijdou hodně nekvalitní. Nevím čím to je :-( Nevíš jak na to? :-) Byla bych ráda :-)
      PS.: Až tak se mi nelíbí, že udělám nové :D

      Vymazat
    2. to je nastavenim pavlina a tiez tym ako vies fotit. Celkom pomaha na nete si najst nejake tutorialy a podobne, kde ti vysvetlia ako docielit konkretny vysledny efekt. Je to skoda, lebo takto fotky zo zrkadlovky nevyzeraju, aj keby ta zrkadlovka bola najlacnejsia z najlacnejsich.

      Dalsia vec je objektiv. Ak mas na nom ten zakladny tak niektore veci nikdy nebudu vyzerat tak ako by si clovek predstavoval.

      Kazdopadne odporucam viacej skusat fotit, lebo niktore tie fotos su naozaj zleeee. A hlavne prostredie - na parkovisku medzi panelakmi, urcite su aj krajsie lokacie na fotenie outfitov.

      PS: ber to ako radu nie rypanie. Vela stastia.

      Vymazat
    3. teď jsem se fakt zasmála :D prý nevíš jak na to :D když to neumíš a nemáš ten cit pro fotku, tak ti nepomůže ani svěcená voda :) musí to být v tobě a musíš si chtít s tím hrát. v tomhle ti NIKDO NIJAK neporadí. můžeš mít i tu nejlepší zrcadlovku ale fotky budou stejně hrozně. navíc je to foceno s bleskem, to na tom dojmu fotek z kompaktu jenom přidává.

      Vymazat
  4. Mne sa tieto články páčia. Prečo nesmie mať taký článok a prečo nemôže používať taký krém? Keď už hovoríme o kopírovaní, tak jedna aj druhá Pavlína kopíruje Michelle Phan, Bubz, Trishu Paytas, a tisíce ďaších na youtube. Jednoducho sa robia také príspevky. Keď sa niekomu blog nepáči, nie je nútený sa naň pozerať.
    Ten diár z Elle by mi bol malý, potrebujem denný:))) Tiež mám Samsung, ale La fleur. A kam chodíš, Pavli, do školy, keď spomínaš patológiu a hematológiu? Si na medicíne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, radši tohle neřešit..
      A chodím na střední zdravotnickou školu v UL :-)

      Vymazat
  5. Já mám tyhle články moc ráda :) zrcadlovku s sebou všude netahám, ale diář elle nosím taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hrozně neforemná :-( Joo diář je super! Používám ELLE diáře už alespoň 4 roky :-)

      Vymazat
  6. Já proti článku jako takovému nic nemám, jenom se mi nelíbí fotky. V tomhle by sis mohla vzít příklad z P. Jágrové, má to nafocené čistě s úhledně. Kdybys potřebovala nějaký tip na práci s foťákem, klidně mi napiš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes je vyfotím znova, také se mi nelíbí. Uvidíme.
      Děkuji za nabídku, určitě se ozvu! :-)

      Vymazat
    2. Fotky už máš lepší, ale teď je to totálně jako PJ :D Každopádně to hned působí líp.

      Vymazat
    3. Že jo :-) Když jí tedy kopíruji podle ostatních, tak pořádně :-))))

      Vymazat
  7. Články tohoto typu jsou fajn, ale promiň, tvůj článek je identickej s tím, kterej měla Jágrová. Máš to stejně poskládaný, kabelka stejně nastavená, víčko od foťáku, Carmex balzám na rty, Chanel rtěnka, Ziaja kozí mléko.. A postneš to na blog dva dny poté, co to udělala ona. Tohle je.. otravný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carmex používám také, i zrcadlovku, a krém na ruce. Ale je fakt, že Carmex jsem chtěla také jako má ona :-)
      Když je ti to otravný... ;-)

      Vymazat
  8. Alespon, ta kvalita věcí.. Na to, že má Jágrová stokrát luxzusnější kabelku. RayBany místo těhle rádoby brýlí.. Iphona místo toho tvýho kšunta :-D Kopíruj alespoň věci na které máš.. Achjo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš někde brýle?
      Klidně se poser, ale snad každý článek u Pavlíny obsahuje komentáře typu..Takovou kabelku si může dovolit jen Jágrová..tak jak se člověk má zavděčit? Nejsem slavná, bohatá a už vůbec ne příbuzná někoho zazobanýho..jsem studentka, která se vydělává na věci sama, zabydluje se do svého bytu, atd..Co teda chcete? Ovšem bych také upotřebila kabelku z pravé kůže za desítky tisíc, Louboutinky, šperky od Cartieru a Tiffanyho, ale co jako? Nebudu si brát půjčku jen kvůli "mag*rům", kteří si myslí, že každá bloggerka musí mít šatnu plnou značkových věcí, iphone, imac s ipadem na stole a plno fotek s předraženou kávou ze Starbucksu. Proboha! Pokud chcete blogy, které si potrpí na KVALITNÍ a ZNAČKOVÉ věci, hledejte jinde. Takové věci si budu moct dovolit až budu mít stálou kvalitní práci a zázemí. Takže tady je nečekejte.

      Jsem ráda, že jste navštívili můj blog, a pokud se Vám nelíbí, napravo nahoře je křížek.
      Hezký den.

      Vymazat
    2. Když předchozí článek smažeš a nastrkáš sem nové fotografie - pak se nediv, že původní brýle nikdo nevidí :-D Bože, Pavlíno, zamysli se nad sebou. Nikdo tyto komentáře nemyslí zle ale tvá práce už je vážně nadevše. Pokud chceš provozovat solidní blog měla by jsi přidávat příspěvky podle sebe, nekopírovat obsahy jiných článků a ani outfity.. A pokud už chceš články kopírovat měly by být alespoň zkopírované kvalitně a né, že místo věci které má Jágrová sem nastrkáš svoje ošoupané hnusné věci.. Je mi tě líto ale pokud by chceš provozovat blog a říkat si blogerka měla by jsi své jednání trošku promýšlet. Tak už to je i s komentováním né příliš lichotných komentářů.
      No nic.. Hodně štěsí :-)

      Vymazat
    3. souhlasím se slečnou Lenkou.. a když je tady takový skoro každý komentář, už to myslím něco znamená. a poradím ti, obhajovat se ještě víc to není :)

      Vymazat
    4. také souhlasím s lenkou :)

      Vymazat
  9. achjo kopie......mohla jsi si to udělat po "svém"

    OdpovědětVymazat
  10. mohla si to aspoň nafotiť inak, fakt nevidíš že to vyzerá presne tak isto ako u Pavlíny? (okrem kvality fotiek samozrejme)

    OdpovědětVymazat
  11. Vidíš, Pavli, nech urobíš čokoľvek a akokoľvek, aj tak kopíruješ. Tie komentáre ale mne prídu skôr smiešne. Aj tieto fotky sú výborné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dívala ses jaké fotky má u totožného článku Pavlína Jágrová? Tyto fotky jsou takové, protože Pavlína Javůrková prostě ukradla nápad. Tohle už není inspirace, tohle je kopie.

      Vymazat
    2. Zjevně nikdo nechápete, že ty fotky sem Pavlína hodila až později, z recese.

      Vymazat
    3. Ale no tak, Zorča! Upokoj sa. Inšpirácia či kópia, prosím skús dať do vyhľadávača "What is in my bag" a uvidíš, kde všade sa podobné posty robia. Tak ale prečo to dať nezožrať akurát tejto Pavlíne, však? Že ukradla nápad! :)))

      Vymazat
    4. Milá EE, jenže tady nejde o to že Pavlína udělala článek "What is in my bag" ale o to jak ho udělala - úplně stejně jako Pavlínka Jagrová. Jak jsi psala, když si zadáš do vyhledávače název tohoto článku, tak ti jich vyjede spousta, ale každý je udělaný jinak - podle autora, osobitě. Na tento blog jsem chodila ráda, ale číst a koukat na "okopírované" fotky mě opravdu nebaví. Takže se řídím rady, když se ti tu nelíbí tak sem nelez. Pavlíno doufám že si rady vezmeš k srdci a začnéš s tím něco dělat. Ze začátku mě tento blog opravdu bavil

      Vymazat
  12. Ty si fakt mimo, z toho rozum zastáva. -_-
    Keby si si aspoň tú bielu kožušinku odpustila, si mohla rovno posťahovať jej fotky a dať ich sem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne, ale to si musi slecna po case uvedomit sama, ze je to smesne. podkopava si sama uroven sveho blogu, tudiz nikdy vysnene pavliny jagrove nedosahne.) a dalsi vec je, ze by si mela uvedomit, ze se prezentuje pod svym realnym jmenem. a trapas na internetu, ktery si prave dlouhodobe vytvari, se v budoucnu nevymaze lehce..

      Vymazat
  13. to je strasna kopie ale tohle :) a jak se to slečna blogerka vyjadruje? To snad ani neni mozny..

    OdpovědětVymazat
  14. Promiň, ale Ty že NEkopíruješ? :) Haha. Hlavně že ta kožešina pod tím byl Tvůj nápad, že.

    OdpovědětVymazat
  15. Musím se smát, dnes jsem na Tvém blogu poprvé, ale hned na první straně blogu je jasné, že sama toho asi moc nevymyslíš a fantazii taky nemáš. JEDNA VELKÁ KOPIE, JENOM V NIŽŠÍ ÚROVNI! Pavlína Jágrová je jiný level, holka. Trapné!

    OdpovědětVymazat
  16. tu knihu som citala, je skvela!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...