I love shoes

By pavlinajavurkova - 6:40 odp.

   Dnes tu mám takové new-in s botami. Kupovala jsem je dnes v OC Forum, kde jsou super slevy :-) Pokud jste z Ústí nad Labem a okolí, určitě se tak stavte. Navíc jsem už na facebooku oznamovala, že otevřeli Mohito. Tak jsem také našla tyto lodičky. Moc se mí zalíbily, když jsem je viděla u Sabinky na blogu. Chtěla jsem si je objednat z jednoho eshopu, ale docela jsem se bála, aby mi seděla velikost. Je lepší, když si boty mohu vyzkoušet přímo v obchodě. Tyto mají kovovou špičku zlaté barvy. Nelíbí se mi rádoby ,,kovové" špičky jako měli například v Lindexu, Mangu a podobně. Když už, tak kov :-) Počkala jsem si, a už jsou v botníku!
   Jako další úlovek jsou boty z HM. Tyto se mi moc líbily, když je mělo HM nově, potom jsem je viděla u Pavlíny na blogu, a zamilovala jsem si je ještě více. Dnes byly ve slevě, a navíc jen v mé velikosti! :-)
Po víkendu (možná o víkendu) se můžete těšit na outfit!

Líbí se Vám? Nebo to není Váš styl? :-)



  • Share:

You Might Also Like

16 reakcí na příspěvek

  1. Ty s kovovou špičkou se mi líbí víc než ty "háemkovské". Já jsem si pořídila právě ty v Lindexu oranžové i černé a jsou skvělé. Samozřejmě, že by se mi hodila i zlatá špička, ale brala bych je v jiné než černé barvě :). Jsou originální, to každopádně :)

    OdpovědětVymazat
  2. krása, presne ty bych chtela :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Pavlínko, chválím ti blog, máš ho moc pěkný! :) Můžu se zeptat jak jsi udělala ty štítky? ( fashion-facebook-about me- ...)
    Když tak mi na to odpověz někam do komentářů na mém blogu k nějakému článku prosím :)
    A co se týká botiček :) ..ty první, jsou hezké ale pro můj vkus, nikdy bych si je nevzala , ale ty šedivé, luxusní :)
    A ještě něco ...Na mém blogu probíhá GA- za tvojí účast bych byla ráda http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty první jsou vážně skvělé!!

    OdpovědětVymazat
  5. Za kolik byly v tom HáeMku ve slevě? :) Díky.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty první lodičky jsou vážně nádherné!!!

    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  7. oboje se mi fakt moc líbí! :) po těch lodičkách jsem taky pokukovala, ale bojím se, že mě budou tlačit vepředu, mám jedny lodičky stejného tvaru ze Zary a kdykoliv mám chuť si je vzít, nakonec si to rozmyslím, protože nejsou moc pohodlné :( buď to budu muset překousnout, nebo nevím :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No také s nimi mám problém, ale včera jsem si vzala ponožky a uklízela jsem v nich :D Dneska večer si je vezmu na sebe, tak uvidíme, zda pojedu domů bosá :-))))

      Vymazat
  8. Ty lodičky se mi líbí, ale ty spodní tedy vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty lodicky staly prosim kolik ?

    OdpovědětVymazat
  10. Tie prve sa mi nepacia, vyzeraju celkom lacno. Druhe su uz lepsie, ale teraz by som ich uz nevynosila lebo je teplo a ja si nerada kupujem veci az na dalsiu sezonu, pretoze moj vkus sa meni a styl sa vyvija a je mozne ze to, co sa mi paci teraz, sa mi uz nebude pacit o pol roka. Inak uz ti to tu niekto raz napisal a ja s tym suhlasim, mala by si si odpustit vlezdoprdelkovske oslovenia Sabinka a podobne, ludia ta potom maju este menej v oblube.

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuju ti, ty taky! :)
    A hrozně hezký boty, brala bych je :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...