My sweeties

By pavlinajavurkova - 4:24 odp.

Ahoj všem!
Protože jsem neměla moc času nafotit outfit, rozhodla jsem se vytvořit příspěvek o mých parfémech. Mám jich dostatek, protože mám na každou příležitost jinou vůni. Ráda je měním a miluji ten pocit, když se za Vás lidi otáčí a říkají si ,,jaký to má asi parfém?" :-)) Už jsem několikrát zmiňovala, že se mi parfém nelíbí moc dlouho, přestane mi vonět :-(




  1. See by Chloe, miniaturka
Tuto vůni jsem dostala jako dárek z jednoho projektu. Ano, voní dobře, ale asi bych si nekoupila plnou velikost. Máte s ní zkušenosti? Voní Vám?
Popis: Samotný počátek vůně Chloé See by Chloé se skládá z osvěžujícího bergamotu a drobných květů jabloně. V srdci se ukrývají esence hedvábného jasmínu a exotického ylang-ylang. Základ je tvořený drahocenným pižmem, hřejivým santalovým dřevem a sladkou vanilkou. Tento exkluzivní dámský parfém značky Chloé můžete nosit po celý den.
Koupíte například zde :-) Na parfums.cz nakupuji parfémy nejčastěji, nejdou "napálené" ceny a doba dodání je rychlosti blesku!

      2. Roberto Cavalli, 30ml

Tuto mám nejraději, voní úžasně a je smyslná. Navíc má krásný flakonek a jak vidíte, už je polovina pryč! :-)
Popis: Roberto Cavalli Roberto Cavalli for Women je intenzivní dámská vůně plná smyslnosti. Otevírá se nasládlou aromatickou vůní růžového pepře. Postupně přechází do jemného květinového tónu, který vytváří pomerančový květ. Smyslnost parfému Roberto Cavalli for Women dodává kombinace vanilky, fazole tonky a benzoinu.
Koupíte zde!

      3. Bottega Veneta, 30ml

Tuto vůni používám hlavně na večer, je totiž neskutečně sexy! Dostala jsem ji od mého přítele jako dárek a musím říct, že mi padla do noty :-) 
Popis: Bottega Veneta je sofistikovaná, skvostně komponovaná vůně smyslného charakteru, která evokuje na kůži luxusní pocit. Je naprosto nezapomenutelná a stejně jako ostatní vůně od Bottegy má ohromný jas a bohatý motiv. V úvodu nás uvítá bergamot snoubený s růžovým pepřem, srdci vládne jediná komponenta a to jasmín, který přechází do dubového mechu a pačuli. Tvůrcem vůně není nikdo jiný než známý Michel Almairac.

      4. Outspoken by Fergie, 50ml

Tento parfém od Fergie mám už asi dva roky a je v ní pořád cca polovina. Je na mně moc velká, používám ji na doma :-) Musím přeci příteli vonět, ne? :-)
Popis: Mystické a svádivé tóny šafránu, černého rybízu a výjimečné caramboly vás v prvních chvílích naprosto odzbrojí. Později z nich zbude jen lehký závan tajemna, který prostoupí celistvou vůni od Avon. Elegantní akord jasmínu se snoubí s orientální tuberózou a nevšedním mučenakem. Jako třešnička na dortu je kombinace sametově hebkého ebenu, vetiveru a kůže. Opojná vůně Outspoken by Fergie se hodí spíše do chladnějšího počasí, jelikož vás její hřejivé a sladké esence dokážou zahřát pokaždé, kdy to bude nutné.
Koupíte zde! :-)
      5. Jil Sander, SUN, 75ml

Tuto vůni jsem potkala na ulici :-) Ucítila jsem úžasnou vůni a tak jsem se musela té paní zeptat! Hned druhý den jsem běžela do Makra, kde na ni zrovna měli akci :-) Ani mi nevadí, že má 75ml, protoře mám už 3/4 pryč a až dojte, koupím si ji znovu :-) Voní totiž po SPF tělovém mléku!
Popis: Jil Sander Sun je hřejivá orientální vůně pro ženy a dívky. Přivoňte si a ocitnete se na oblázkové pláži exotické země. Slunce vám ohřívá tělo, svěží vánek si pohazuje s prameny vlasů a šumící moře kolébá vaši mysl. Takové pocity jsou vloženy do jednoduchého designu flakónku vůně Sun. Zamilujte si nádech opojného černého rybízu a růžového dřeva. Připomeňte si léto s tóny jasmínu a konvalinky a načerpejte hřejivou energii z esencí vanilky, santalového dřeva a pačuli. Dopřejte si luxusní dovolenou v podobě parfému Jil Sander Sun!
Koupíte tady!
      
        6. Rare pearls, Avon, 50ml

Tato voně mi připomíná dost těžké vůně 60. a 90.let. A mně to nevadí, voní mi!
Popis: Avon Rare Pearls je okouzlující jemná vůně pro ženy. Tento parfém vás zcela okouzlí svou unikátní a jedinečnou nasládlou vůní. Zcela vám učaruje nádech růžového dřeva, švestek, sladkého medu či santalového dřeva.
K dostání zde!
  
      7. Little black dress, Avon, 50ml

Tento parfém je obyčejný, asi bych se za nim na ulici neotočila. Bohužel ani nevydrží (max. 2 hodiny)
Popis: Avon Little Black Dress je květinová orientální vůně pro elegantní ženu. Toužíte po neotřelém stylu a chcete dát na odiv váš jedinečný vkus? Pak tu pro vás máme klenot mezi parfémy. Jemné tóny pivoňky a gardénie se vkusně doplňují s osobitou švestkou a zázvorem. Svěží akordy meruňky a bramboříku pak dodávají vůni Little Black Dress punc výjimečnosti a dokonalosti. Staňte se elegantní dámou a zaujměte pozornost.
Koupíte tady.

      8. Spotlight, Avon, 75ml

Tuto vůni jsem si kupovala nedávno a je úžasná. Vydrží dlouho a není vtíravá. Tuto používám hlavně do školy.
Popis: Opojné tóny svěže-sladké mandarinky se úvodu smyslně mísí s výrazným bergamotem a akordy ledového stříbra. Jedinečnou ženskost a styl vám propůjčí kombinace frézie a tuberózy, které se ukrývají v srdci parfému. Hřejivá nóta santalového dřeva usedne na vaši pokožku a spolu s pižmem a vetiverem ji příjemně pohladí. Toaletní voda Spotlight na vás vydrží několik hodin po aplikaci.
Koupíte zde :-)

A několik bonusovek :-)


  



  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

  1. Ach ach kam já se na to hrabu se svou sbírkou;) skvělé parfémy!!

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera jsem v Marrionaud očuchávala Cavalliho..musím tu vůni mít..voní naprosto úžasně :)

    Také mám ráda hodně parfému, mám jich asi 12, na blogu mám také článek :) Můžeš si inspirovat..můj nej tip je Vera Wang - to je úžasná vůně, na kterou se každý ptá a vydrží dlouuuho vonět :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj jak si psala,že se lidé otáčejí někdy je to hlavně tím, že ten člověk je převoněný, docela často to zažívám v metru nebo v tramvaji neni to nic příjemného když si sedne buď babka, která je opravdu zmalovaná nebo holka, která si myslí jak je krásna tý voňavky má na sobě až moc.Všeho s mírou:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...