My everyday make-up routine

By pavlinajavurkova - 6:37 odp.

Tak jak jsem slíbila, tak učiním. Dnes Vám prozradím, jakou kosmetiku používám denně. Dnes to bude "zaostřené" spíše na dekorativní kosmetiku. 



Pleťový olej, Saloos - tuto značku mám hrozně ráda. Je bio a navíc je opravdu účinná. Tento pleťový olej je na mastnou pleť. Olej používám večer po odlíčení a vyčištění. Obsahuje skleněné kapátko, která nadávkuje tolik, kolik potřebujete. Stojí kolem 200,- a koupíte ho v bio potravinách a lékárnách.

Pleťový krém, Nivea - má oblíbená značka. Není předražená, krásně voní a plní svou funkci, kterou slibuje. Tento pleťový krém je denní. Obsahuje jemné mikrotřpytky, které pleť opravdu rozzáří. Stojí kolem 350,- a koupíte ho v drogeriích.

Blot powder pressed, MAC - pudrová klasika. Já od pudrů očekávám, aby mi zafixovaly make-up, zmatnily obličej a fungovali alespoň 5 hodin. Pokud máte problém s mastnou pletí, tento Vám mohu opravdu doporučit! Nanáším ho štetcem značky MaxFactor. Koupíte například zde za 500,-

Paletka, Dior - už dlouho jsem chtěla kvalitní paletku se stíny. Koupila jsem si paletku na kouřové líčení a kupovala jsem ji na internetovém obchodě Elnino. Elnino mám moc ráda, protože má sklad v Nové Pace, kde mám svou chalupu a tak si zdarma mohu objednávku vyzvednout. Stojí kolem 1000,-

Tvářenka, L´oreal - do této broskvové tvářenky jsem se zamilovala. A opravdu vydrží! Nanáším ji štetcem od značky Lancome. Koupíte v drogerii kolem 200,-

Make-up Even Better, Clinique - tento make-up je u mě new-in. Značku Clinique mám moc ráda, protože je hypoalergení, takže mi nedráždí pleť. Už jsem ho několikrát použila a musím uznat, že je perfektní. Je středně krycí a pleť krásně sjednotí. Navíc není moc hutný, takže ho můžete použít i přes léto. Stojí kolem 600,- a koupíte ho například v Sephoře.

Make-up Matchmaster, MAC - tento make-up je o trochu více krycí než od Clinique, ale tím mi přijde lepší. Krásně voní (asi jako všechny MAC produkty) a drží. Odlíčí ho opravdu jen odličovač. A protože mám dva, prodávám druhý na mám votočvohoz profilu. Koupíte ho například zde a v kamenném obchodě kolem 1000,-.

Řasenka Hypnose Drama, Lancome - řasenka, která Vám vytvoří panenkovský pohled! Opravdu! Navíc báječně voní! Stojí kolem 700,- a koupíte ji například v Douglasu.

Make-up cover, Dermacol - ano, je na něm napsáno make-up, ale ten bych si na sebe nalíčila jen na nějaké focení. Je opravdu krycí, takže ho požívám jen jako korektor. Stojí kolem 130,- a koupíte do v Dermacol obchůdku v Praze. Dá se sehnat i v drogerii, ale většinou mají malou škáru odstínů.

Touche Eclat, YSL - luxusní korektor v ještě luxusnějším balení. Používám ho většinou jen jako rozjasňovač, protože má jen 2,5ml! Já mám odstín 1,5 a jsem s ním opravdu spokojená. Škoda, že má tak malý objem.. Koupíte ho v Sephoře za 800,-

Flakonek s parfémem - tento mám ze Sephory a mám ho naplněný Prada Candy. Je to tak úžasná vůně a mohu ji mít permanentně u sebe! Koupíte ho za 300,-

Chubby Stick, Clinique - dokonalý barva na rty, která navíc perfektně hydratuje. Všichni určitě znáte, takže nemusím dále komentovat. Koupíte za 500,- v Clinique.
Tužka na oči, Lancome - obyčejná tužka na oči. Má vysokou pigmentaci a vydrží dlouho. Navíc je vyrobená v našem koh - i - noru, víte o tom? :-)

Scrub na rty, Lush - ááách jo, opět jsem se zamilovala. Voní tak nádherně! Jako dětské Orbitky :-) Nanášení tohoto scrubu je opravdu zážitek! Koupáte za 230,- v Lush obchůdku.

Používáte nějaký z těchto produktů? Jste s ním spokojeni?

  • Share:

You Might Also Like

4 reakcí na příspěvek

  1. Máme toho docela dost podobného... taky používám tvářenku Loreal, korektor YSL, řasenku Lancome a Chubby Stick... jo a tu malou tužku od Lancomu mám taky. Kupované v tom společném dárkovém balení s odličovačem, že? :)

    A jinak jsem vůbec netušila, že Max factor a Lanocme mají své štětce. To vidím fakt prvně.

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lancome štětec je opravdu luxusní! Max factor bohužel o něco méně, ale také je to vidět na ceně :-)

      Vymazat
  2. 1. Snad se k tobě, Pavlínko, ten komentář dostane, když to píšu až sem, ale musím moc moc pochválit blog, už jsem jich projela spousty a ty ses zařadila do mého top žebříčku, jen tak dál...
    2. Mám takovou strašně drzou otázku..ty i většina ostatních známých blogerek...kde na tu strašně drahou kosmetiku a módu berete?:) Slyšela jsem, že něco je vám poskytnuto zdarma..ale třeba právě obsah tvé kosmetické taštičky...Navíc jste, stejně jako já, mladé studentky (a my študující přeci jen penězi zrovna nehýříme)..Co za tím stojí? Pocházejí všechny blogerky z bohatých šlechtických rodů nebo si hledají movité milence?:) Nemyslím to nějak špatně, jen je mi to prostě záhadou, když se odbývám levnou kosmetikou typu Miss Sporty a Essence a když si občas mohu dovolit něco od Dermacolu nebo Max Factor, Astor..tak je to pro mě totální megaluxus...Z cen třeba v takové Sephoře se mi protáčí panenky..:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...