Shooting by Cosmopolitan

By pavlinajavurkova - 10:04 dop.

Zdravím všechny!
Nejdřív bych vám chtěla poděkovat za všechny Vaše úžasné komentáře! Moc to pro mě znamená a jsem ráda, že od Vás, čtenářů vidím nějakou interakci :-)
Kdo sleduje můj instagram (najdete mě jako pavlinajavurkova zde) už jistě ví, že jsem měla tu možnost se objevit v časopise Cosmopolitan a to v zářiovém čísle, které je právě teď na novinových stáncích! A protože mi redakce poskytla fotografie, které jsme nafotili, ukážu Vám je. V časopise totiž není celý outfit, ale pouze polovina :-)

Byl to den jako každý jiný. Ráno jsem kolem deváté vyjela vlakem z Ústí nad Labem a protože se v Praze ještě tak dobře nevyznám, poprosila jsem svého kamaráda z Prahy, aby mi dělal na cestě společnost. Byla jsem z focení nervní, to neříkám, ale když máte někoho u sebe :-) Když jsem dojela na místo, redakce byla skvělá - mladá a hlavně veselá a vtipná. Jako první jsem šla na líčení, které se opravdu povedlo!

Pokračoval styling. Většinu mých doplňků mi stylistka nechala. Nakonec jsme se rozhodli pro světlé džíny v halenkou, která byla skvělá! Pár fotek jsem vyfotila ve zkušebně, tak se můžete pod článkem na nějaké mrknout.

Dále to hlavní - focení. Proběhlo celkem v klidu, až na sluníčko, které mi pálilo do obličeje. Mám dost citlivé oči, takže jsem i za chvíli brečela :-)) Ale fotky stojí za to, co říkáte? :-)



zdroj: Cosmopolitan
Outfit:
Top - Tommy Hilfiger
Loafers - Lindex
Jeans - Quiksilver
Belt - Roxy
Bag - Zara
Necklace - Tally Weijl
Bracelet - Pimkie


Tímto bych chtěla poděkovat časopisu Cosmopolitan za úžasnou spolupráci!
Pokud se chcete také objevit na stránkách Cosmopolitanu, vyplňte dotazník "Chci být v Cosmu" na webu: www.jenprozeny.cz a čekejte až se někdo ozve :-)

  • Share:

You Might Also Like

10 reakcí na příspěvek

  1. Tak to je skvělý?Jenom,tohle je ono?:)
    http://www.jenprozeny.cz/souteze/28925-chci-byt-cosmu
    Super fotka!!

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit by sa mi viac pacil s inymi nohavicami, ale aj tak gratulujem k uspechu. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. mne se ten outfit vubec nelibi :/

    OdpovědětVymazat
  4. Velké dámské peněženky Příslušenství, jako jsou velké dámské peněženky, se vyznačují mnoha přihrádkami, úložnými prostory na karty, doklady a peníze. Tyto typy peněženek si často vybírají ženy, které potřebují více prostoru pro uložení svých věcí nebo které mají rády vše uspořádané na jednom místě. V MOHITO najdete velké peněženky, hladké, klasické, v různých barevných variantách, ale i ty s nejmódnějšími potisky, jako jsou monogramy nebo květiny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...