NEW IN: september

By pavlinajavurkova - 12:40 dop.

Poslední dobou mám pocit, že neustále nestíhám. Jsem ráda, že jsem stihla přidat článek a zítra nebo pozítří se můžete těšit na outfit, ale malinko vyjímečnější, protože nebude můj :-))

láhev - Bobble, čepice - Gate, svetr, nadkolenky, punčochy - H&M, parfém - Prada Candy
Konečně jsem si koupila Bobble láhev! Koukala jsem po ni už nějakou dobu, ale protože ji měli jen na internetu (v Ústí prostě není s sehnání) a nechtělo se mi platit poštovné, odolávala jsem ji. Když jsme šli ale s přítelem vybírat notebook do elektra, našla jsem regálek s láhvemi Bobble. Neváhala jsem ani minutu a ani po týdnu používání koupě nelituji. Nosím ji do školy prázdnou - tím se mi ulehčí kabelka až ve škole ji naplním. Seženete ji na zootu za 339,-


Prada Candy byl můj vysněný parfém už asi 5 měsíců. Je slaďoučká (pro někoho možná až moc) a proto je pro mladší ročníky ideální. Navíc na podzim mám ráda těžké vůně. Bohužel mi ale nadšenost pro parfémy nevydrží a raději si kupuji 30ml, u Prady jsem sáhla ale po větším, 50ml balení. Měla jsem už miniaturku a pořád ji miluji stejně. Najdete ji zde za 1.352,-


Tento kabát je z obchodu Gate. Poslední dobou tam opravdu nacházím skvělé věci. Požadovala jsem jediné - oversize, do 1.500,- a černý. Tento stál 999,- a je krásně teploučký.

Spray mousse, hairspray - Got2b Volumania
Jak už možná víte, moje vlasy tak trochu poztrácejí objem. A to mě opravdu začalo štvát. Proto jsem sáhla po tužidle ve spreji a když už byla tato značka v akci, vzala jsem i lak na vlasy. Voní po malinách a opravdu funguje. Jen s ním nesmíte šetřit! Takže pokud má někdo stejný komplex s objemem - tupírujte, lakujte,..

Nenafotila jsem všechny věci, které jsem pořídila v září, protože jste většinu už viděli.
Mějte se krásně,
Pavlína

  • Share:

You Might Also Like

6 reakcí na příspěvek

  1. Kopa peknych kuskov, ja akurat tiez hladam novu vonu, tak sa pozriem aj po tej tvojej. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super post a hezké fotky:)) ta čepička je super:) taky bych nějakou takovou chtěla:) ale hrozně dlouho se u čepic rozhoduju, protože si vždycky myslím, že mi neslušej:D a ten parfém ti závidím:))

    OdpovědětVymazat
  3. Parfém mě taky láká! Ale protože jsem si letos pořídila už 4, musím se mírnit! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé věci :) Já mám také vlasy bez objemu a pěnu na vlasy od Got2be určitě vyzkouším :) ..Jinak láhev Bobble jsem si taky chtěla, ale dávat 300,- za obyč láhev s filtrem.. to fakt ne.. Ale Vás Ústečáky chápu, máte pěkně hnusnou vodu :D:D když jedu do školy a práce, tak si natočím litr a půl své teplické :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...