2 days

By pavlinajavurkova - 8:50 odp.

Ahoj čtenáři,
nejdříve bych Vám chtěla poděkovat za věrnost, protože jste úplně skvělý a bez Vás by to vůbec nešlo. Jsem ráda za každý Váš komentář a když vidím, že přibyl další pravidelný čtenář, jsem nejšťastnější člověk na planetě :-) Dáváte mi sílu do blogování ale i do života! Děkuji Vám! :-)

Včera jsem byla v Praze na nákupech. Dokupovala jsem pár dárků pro rodinu, protože mi každoročně přijde, že toho mám pořád málo :-)) Nakoupila jsem pár věci také pro mě, ty Vám ale ukážu až po Vánocích v new-in článku včetně dárků, které mi přistanou pod stromečkem. Z jednoho mám ale obrovskou radost a to z těchto botiček, které jsem pořídila. Jsou z mého podzimního wishlistu, který jsem dělala v září. Když jsem je zahlédla, šly rovnou se mnou k pokladně. Mám z nich obrovskou radost, protože jsou kožené a kvalitní. K nim jsem si vzala biker bundu, která je tuhle sezonu top trendem. Nosím ji pořád, protože i krásně zahřeje.

Pravděpodobně už nestihnu vyfotit outfit do Štědrého dne, proto vám všem přeji krásné Vánoce! Ať najdete pod stromečkem to, co si přejete ale hlavně lásku, štěstí a zdraví.

Mějte se krásně.







Outfit:
Ankle boots, jeans - H&M
Bag - Zara
Biker jacket - Lindex
Top - C&A

  • Share:

You Might Also Like

16 reakcí na příspěvek

  1. Tie topanocky su ake krasne, s biker bundou tvoria skvelu dvojku! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ze bych se zase inspirovala u bot? krasné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite, dnes jsem v nich prochodila cely den a jsou opravdu pohodlne!

      Vymazat
  3. Ta bunda je nádherná!!!! I botky, všechno moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné botičky :-))

    OdpovědětVymazat
  5. úžasný outfit! :) křivák je super

    OdpovědětVymazat
  6. Na tvůj blog jsem narazila díky tomu, že jsi kritizovala Pavlínu Jágrovou, že její outfit je nuda. Čekala jsem, že budeš mít nějaké super promyšlené outfity a že to bude bomba....ale opak je pravdou. Dokonce mi přijde, že bohužel ani nemáš vkus, jelikož konkrétně tato kombinace mi nepřijde nijak vkusná a už vůbec ne zajímavá. Díkybohu aspoň za tu Pavlínu Jágrovou, ta ten vkus alespoň má.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!
      Nepotrpim si na super promyslene outfity. Mam rada volne, nepreplacane outfity, ktere muze nosit kazdy. Jagrovou mam rada, jeji blog sleduji uz 3 roky a kdyz si myslim, ze outfit je nuda, napisu to. O to jde, napsat svuj nazor. Takze mi prijde celkem zbytecne me napadat, ze nemam vkus. Mam sve ctenare, za ktere jsem moc rada. Mej se moc hezky a i tobe stastny Novy rok!

      Vymazat
    2. I Tobě přeji štastný nový rok. Nemyslela jsem svůj příspěvek jako napadání Tebe. Jen mi přišlo vtipné, když o Pavlínině outfitu napíšeš nuda, přitom mi přišlo, že byl promyšlenější a vkusnější než tvoje outfity, které tu prezentuješ. Pavlína má ráda taky nepřeplácané outfity, ale má je vždy perfektně sladěné. Nechápu jen tedy, proč je to podle Tebe její outfit nuda, když sama máš jednoduchost ráda. A tím, když napíšu promyšlená, nemyslím přeplácané, ale takové, které mají nějaký šmrnc, nápad i když jsou to jen džíny, tričko, kabát, boty a kabelka. Někdy záleží na něčem úplně jiném. Ale i přesto Tě obdivuji, že máš blog a neříkám, že je vyloženě špatný, sama bych na to neměla už kvůli náročnému studiu a moje nepřílišné IT gramotnosti. Takže to neber jako nějaký hating na Tebe, jen mi to nedalo se nevyjádřit.

      Markéta

      Vymazat
  7. Nice casual outfit! Have a nice day)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...