Inspiration: school outfit

By pavlinajavurkova - 5:20 odp.

Nevím, co vy vytváříte ve volném čase, ale mě hrozně baví vytvářet koláže na Polyvore. Baví mě to, protože můžu kombinovat jakékoli oblečení. Mohu si vybrat z tisíců kousků oblečení, bot, doplňků a kabelek. Koláže vytvářím hlavně večer, kdy si připravuji outfit na ráno do školy. Někdy na to ovšem nemám náladu, tak to nechám na ráno. Jenže! Končí to tak, že mám všude pokoji poházené oblečení a stejně skončím u basic trička a džín. Něco výraznějšího mi přijde do školních lavic hloupé, protože bych "moc vyčuhovala" a jak nejspíš všichni víme, učitelé to nemají moc rádi. Natož na naší zdravotnické škole. Jak to máte vy? Řešíte, co si vzít do školy, nebo prostě máte svůj styl a je vám jedno, co si o vás všichni myslí?
Takže jak už jste pochopili, dnes mám pro vás několik inspirací na outfit do školy. Třeba se vám budou hodit při zítřejším rozhodování :)
 Tato koláž je laděná do červena. Tartan je trendy a s Converskama je to nerozlučná dvojka. V tomto počasí jen doporučuji ještě silonky (černé!), takové teplíčko ještě není :)
 Myslím, že shopper bag je do školy ideální. Je prostorná a pevná. Co ji zkombinovat z květinovým vzorem a vínovou barvou?
 Nevím jak vám, ale mě se strašně líbí kombinování bílé barvy a džínoviny. 

Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

  1. Já se naopak snažím být co nejbarevnější a úplně se těším na ten moment, kdy vlezu do školy a potkám někoho známého... Pokud se nedočkám komentáře, tak vím, že dneska teda nic extra :) Chce to ale sebevědomí, já si ale myslím, že se to dá naučit. Ono není lehké třeba jenom zničehonic začít nosit rtěnku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš dobrý :-) No, ale zrovna rtěnka mi problém nedělá (teda mimo školy :-))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...