Event: Shopping Fever (16.-18.5.2014)

By pavlinajavurkova - 7:47 odp.


Je sice úterý, ale co plánujete na víkend? :) Pokud milujete nakupování stejně jako já, doporučuji naplánovat nákupy na tento víkend, protože se vyplatí! Jestli alespoň trochu sledujete módní události, nemohla vám utéct Shopping Fever, která bude probíhat právě tento víkend, tzn. od 16.-18.května 2014.

V květnové Elle, Marie Claire a InStyle (vše právě v trafikách) najdete několik stran, které jsou věnované právě Shopping Fever spolu s desítkami kuponů, kde je zobrazený obchod a sleva, kterou v něm uplatníte. Slevy se pohybují od 10 až do 40 procent! Stačí, když při nákupu předložíte danou slevu, která se vám odečte na pokladně. 


Já s přítelem se na tuto akci těšíme každý rok, jen dva roky zpět se akce jmenovala Elle Shopping Weekend. Na tento víkend jsem si stáhla skvělou aplikaci, která zážitek z nakupování umocní, najdete ji v AppStoru (nebo Google Play) pod názvem Shopping Fever a najdete v něm například seznam partnerských obchodů, adresář všech prodejen, mapu s obchody, nákupní seznam a upozornění na exkluzivní eventy, u kterých se zrovna budete nacházet, což většina žen uvítá, jelikož někdy tak trochu myslíme na něco jiného, že? :). 


A navíc, pokud vlastníte kreditní Lady kartu od Komerční banky, získáváte ještě větší slevu nebo odměny v podobě dárečku! Já už na svou čekám (ups!), proto mám zatím jen provizorní. Více informací se dozvíte na www.ladykarta.cz a na myshoppingfever.cz.


Já se na sobotu moc těším, a doufám, že se také zúčastníte :-) Pokud by jste měli čas, můžeme si v Praze zashoppingovat :-) email na mě najdete zde na blogu :-)

A pokud jste se ještě nezapojili giveaway, můžete zde.


Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

4 reakcí na příspěvek

  1. Ja sa chystam zial az piatok podvecer, takze sa bojim navalu nakupnych maniacok :)) Je mi trochu luto, ze napr Zara a Mango sa nikdy takychto nakupnych akcii neucastnia..kvoli nim by som zvazovala i dovolenku na piatocne nakupy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo skvělé, kdyby se zúčastnilo i Mango a Zara. Je ale fakt, že minulý rok nebylo ani HM! Můžeme být rádi i za něj :D

      Vymazat
  2. Achjo, já zrovna v tuto dobu právě budu v jednom obchodě a prodávat tyto ,,akce" což mě dost štve jinak bych obchody s radostí prolítla a nakoupila si vše možné :D
    www.bokattyna.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Skoda ze nejsem v cechach, protoze bych urcite sla. :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...