OUTFIT: Grey obsession

By pavlinajavurkova - 8:49 odp.


Jak jste si užili víkend? Jak už jsem se zde na blogu zmiňovala, měla jsem ho nakupovací, jelikož byla Shopping Fever. Jak jinak si ji užít, než v Praze, takže jsme s přítelem vyrazili tam. Nákupy se opravdu vyplatili, takže jsme si něco málo nakoupili. Vše určitě uvidíte na blogu.
Tento outfit jsem měla na sobě dnes. Jak můžete vidět, mám na sobě kabát, který se do dnešního počasí velmi hodil, protože nebylo nejtepleji. Měla na sobě několik nových kousků, a to populární džíny z TopShopu, které jsou neuvěřitelně příjemné na těle, šátek, boty a kabátek z votočvohozu.  

Nezapomeňte se ještě zapojit do GIVEAWAY o dva laky na nehty z nové kolekce Rimmel!!







Outfit:
jeans - Topshop MOTO link now
boots - Chicwish  link now
trenchcoat - Promod
scarf - ALDO
crossbody bag - Lindex
watches - NewYorker

  • Share:

You Might Also Like

11 reakcí na příspěvek

  1. Kalhoty vypadaji fakt super, moc ti to cele slusi :) ja budu mit nakupovaci patek ve Vidni, tak uz se taky moc tesim!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, krásný trenčkot:-)

    http://www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  3. no podla mna je to hrozne.. dziny ti nepasuju a s tymi botami ti to cele moc skracuje a rozsiruje nohy.. a dlzka kabatu tomu tiez nepomohla.. vzor na sale uz vobec nie.. a zlate doplnky s sivej mi moc nedavaju zmysel.. za mna urcite nie.. najhorsie su tam asi tie topanky..
    a kvalita fotiek je uz zase o nicom..
    myslela som ze si sa rozbehla..slo ti to super ale toto nie. prepac :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že na těchto fotkách trochu zkracují nohy, ale je to asi nafocené ze špatného úhlu. Ve skutečnosti sednou jako ulité :) jinak bych je za tu cenu nekupovala :) Snad ti padne do oka jiný outfit :)

      Vymazat
  4. Love your all silver look!!!! SOOO GORGEOUS! So chic!
    kisses
    xoThe Beckerman Girls

    www.BeckermanBlog.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle outfit mi taky po dlouhé době připadá slabší. Jinak jsi ale určitě udělala velkej krok kupředu. Teď ale něco jiného... nejsou tohle náhodou tvoje fotky? Mám pocit, že ano. http://www.votocvohoz.cz/zeny/kosile/5186839-prouzkovana-kosile-sheineside

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...