INSPIRATION: Huawei Ascend P7

By pavlinajavurkova - 1:56 odp.


Když mi přišla nabídka na vyzkoušení nového elegána Huawei, měla jsem obrovskou radost, ale nevěřila jsem, že Android překoná mého iPhona s iOS. Telefon jsem zkoušela v černém provedení, které mi přijde elegantní a klasické.

Tento telefon máte ale možnost vyhrát! Stačí se zapojit do agentské hry se slavným Jaromírem Jágrem, kde budete plnit úkoly. Nafoťte selfie a zapojte se tady! :)



Telefon přišel  v kvalitní krabičce v "šuplíku" a hned mě praštila do očí jeho velikost - je obrovský, ultratenký a taky lehoučký! Jeho displej má na uhlopříčku 5 palců a štíhlý je 6,5mm. Vnitřní paměť telefonu je 16GB, ale můžeme do telefonu přidat i mikroSD kartu, což mi přijde super.


Co se mi na Huawei líbilo asi nejvíce byl kvalitní fotoaparát. Na focení selfie můžete použít přední fotoaparát s 8 Mpx nebo zadní se skvělými 13 Mpx. 


Tyto fotky jsou foceny předním fotoaparátem, poslední je klasickým zadním. Super vychytávkou je to, že si můžete fotky vyretušovat, ale to ani nebylo potřeba, jelikož fotí skvěle i tak. 


 Pro porovnání jsem vyfotila vedle sebe Huawei Ascend P7 a iPhone Apple 4S a jak můžete vidět, Huawei je obrovský, ale o 16 gramů lehčí. Cena se pohybuje kolem 9000,-Kč.

Tento telefon máte ale možnost vyhrát! Stačí se zapojit do agentské hry se slavným Jaromírem Jágrem, kde budete plnit úkoly. Nafoťte selfie a zapojte se tady! :)

  • Share:

You Might Also Like

9 reakcí na příspěvek

  1. Vypadá božsky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá skvele :)

    http://lifebyteenboy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam P6 a ten je jeste tenci..;)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá vpodstatě úplně stejně jako sony xperia z1 :D akorát si myslím že sony bude asi určitě kvalitnější ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mam g6 A jsem s nim spokojena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...