summer essentials

By pavlinajavurkova - 8:50 odp.


Dnes mám pro vás několik novinek, které jsem za poslední dobu pořídila. Tak rovnou začneme :)

Sportovní boty, Lidl
- ano, opravdu z Lidlu! Dnes jsem si byla pro burákové máslo a narazila jsem na tyto běžecké, fialové krásky. Chtěla bych totiž začít běhat, ale jak se znám, všeho hned bohužel nechám, takže si nechci kupovat značkové za tisíce. Takže, až se mi běhání zalíbí, investuji do vysněných Nike Free Run :)


Sea salt spray, TONI&GUY 
- na tento sprej jsem koukala už minulé léto, ale bohužel jsem v naší DM drogerii nesehnala, takže jsem si ho objednala z internetu. Vytvoří takové zkroucení a jemné "slepení" vlasů, takže vlasy vypadají jako od moře. Navíc krásně voní!

Dry shampoo, DOVE
- zůstaneme opět u vlasů. Bohužel mi už došel můj Tony&Guy suchý šampon, který mi moc nevyhovoval, takže jsem si říkala, že zkusím něco nového. Tento jsem ještě nezkoušela, ale zatím musím říct, že skvěle voní.

Sun shimmer, Rimmel
- bohužel nejsem od přírody tmavší pleti, takže tomu musím nějak pomoct, abych nebyla úplně bílá. Toto je takový gel, které po nanesení na pokožku trochu natónuje pleť a navíc obsahuje jemné třpytky, vhodné do letního období. Jen upozorňuji, že musíte rychle roztírat, jinak vznikají nevzhledné mapy.

Máte z něčím z těchto věcí zkušenosti? Nebo jsem vás inspirovala ke koupi? :)

  • Share:

You Might Also Like

4 reakcí na příspěvek

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...