OUTFIT: Lovely burgundy

By pavlinajavurkova - 8:54 odp.


Posledních pár dní je Ústí ponořeno do mlhy, takže focení je prostě peklo :-)) Navíc když už jsme se vydali fotit do parku, po několika snímcích se vybila baterka od zrcadlovky, takže dnes je outfit bez detailů. Snad se počasí zlepší a fotky budou použitelnější. Teď k outfitu. Potřebovala jsem nějakou kabelku, která nebude černá a bude kvalitní, proto obchod byl jasný - Baťa. Nikdy jsem tuhle Zlínskou firmu nemusela, nikdy se mi moc netrefila do vkusu. Teď se ale Baťa o dost zlepšil. Navíc tato kabelka byla ve slevě, takže láska na první pohled. A kdo sleduje můj instagram, ví, že jsem v pondělí byla na nákupech v Praze, kde jsem si mimojiné pořídila i tuhle rtěnku (konturku, kterou používám jako rtěnku) od MAC v odstínu Cherry. Ta barva je boží, už se těším, až Vám ji ukážu pořádně :))


Outfit:
Baťa handbag
H&M shoes, jeans and sweater
F&F faux fur vest

Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

7 reakcí na příspěvek

  1. Tyhle černo vínové outfity na podzim miluju! :) taky jsem byla včera zahalená do těchto barev :) sluší ti to! ;) a tři fotky taky nakonec stačí, když je celá kombinace hezky vidět :))

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to, ta kabelka je moc hezká, vínovou miluju :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, je pravda, že poslední sezónu má Baťa fajn výběr, jen ty ceny jsou trošku vyšší.. Já taky pořídila novou kabelku a zrovna vínovou :-)

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Dávám velké plus za vestu a barvu burgundy. Fakt super:)))

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezký :) kabelka je vážně skvělá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...