COSMETICS: Rimmel review & giveaway

By pavlinajavurkova - 4:44 odp.


 Nevím, jak vy, ale já hrozně nerada čtu zdlouhavé recenze na kosmetiku. Na druhou stranu ale ráda čtu o kosmetických novinkách na trhu. Dnes to bude o novinkách značky Rimmel, kterou jsem ráda používala, když jsem se začínala líčit (cca kolem 14 let). Dříve to byla jen řasenka, pudr a aknecolor. Pak přišla líčící éra (kolem 14.-15.roku). Patlala jsem na sebe, co se dalo! Barvy make-upu šly totálně mimo mě, snažila jsem se vybírat co nejvíc krycí makeupy, jelikož jsem dost trpěla na akné. Až na to, že mi akné makeupy jen zvýrazňovaly. Teď už jsem snad našla to, co mi sluší a snažím se to s líčením nepřehánět, jen se snažím dbát na to, aby celé líčení vydrželo pokud možno celý den a vypadalo přirozeně.

Sázím na kvalitní kosmetiku, ale někdy (po přečtení kladných recenzí) zajdu do drogerie a nějakou tu levnější kosmetiku vyzkouším. Tento Rimmel balíček mi přišel k recenzování a protože Rimmel myslí i na mé čtenáře, poslal mi i jeden navíc do soutěže. Ale teď už k samotné recenzi :)


Nejdříve bych chtěla zhodnotit oba makeupy.

Lasting Finish (full coverage foundation)
odstín 100 ivory
- tento make-up mi vyhovoval ze všech produktů nejvíce. Krytí je dost silné, vhodné na pleť s žilkami, či jinými nedokonalostmi, které chcete zakrýt. Na pleť se sklonem k akné bych ho moc nedoporučovala (většinou aknózní pleť bývá mastná), jelikož je makeup sám o sobě mastnější a pleť by se hned leskla. Hodí se spíše na sušší typ pleti, je krásně krémový. Výdrž je průměrná, po cca 3 hodinách je nutno přepudrovat.
Odstín vlastním ten nejsvětlejší, který mi maximálně vyhovuje, ale kdo je úplná bledulka, možná by snesl o odstín světlejší, ale od toho jsou už testery, že ;)


Lasting Finish (medium coverage fondation)
010 Light porcelain
- tento makeup se od svého kolegy liší svou krycí schopností - je méně krycí. Svou výdrží a výraznou tekutou strukturou mi dost připomíná drogerkový BB krém, jen o něco méně hydratuje. Jinak bych ho doporučila na mladší, opět sušší pleti. Tento odstín je vhodný pro úplné bledule, protože jak vidíte na fotce výše, tento je o dost světlejší (oba jsou to nejsvětlejší odstíny). To u něj dost oceňuji :)

Lasting Finish Primer
- já primery používám jen na večer, kdy potřebuji aby makeup držel na svém místě co možná nejdéle. Přes den se podkladové báze snažím omezit, protože obsahují velké množství silikonů, které brání pleti dýchat. Jinak můj stálý primer je "slavný" Dermacol, který je můj TOP, takže ho jen tak nějaký neskolí. Tento je fajn, na pleti dobře drží, není parfémovaný a prodlouží výdrž makeupu o cca 2-3 hodiny.


Wonder Full řasenka
- řasenka mě docela zklamala. Nevím, zda to je tím, že jsem zvyklá na klasické kartáčky (ne plastové) nebo tím, že jsem zvyklá na svou Lancome a dlouho jsem jinou ani nevyzkoušela. Tato je pro mě nedostačující tím, že jen zhustí řasy, ale neprodlouží je, což je u mě žádoucí. Plus ale je, že obsahuje arganový olej, takže by mohla pomoci k růstu řas. Kdo má rád přirozené, jemně natočené, zhuštěné řasy, tomu bude určitě vyhovovat. 


A jak jsem slibovala, můžete vyhrát tuto sadu Rimmel. Stačí se jen zúčastnit a splnit klasické podmínky :)

Podmínky soutěže:
1.  být mým pravidelným čtenářem přes GFC a facebook
2. napsat do komentářů svůj email a odpovědět na otázku: Kupujete dekorativní kosmetiku raději v drogerii nebo v parfumerii? A proč?

Budu se těšit na vaše odpovědi :)
Soutěž potrvá týden a vítězi napíšu na uvedený email.


Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

20 reakcí na příspěvek

  1. Skvělá giveaway kosmetiku Rimmel mám moc ráda. Tyhle novinky ještě nemám a makeup mi dochází :)
    Kosmetiku kupuji raději v drogerii. Pro mě je to tam lepší .. do parfumerií nechodím necítím se tam dobře vadí mi že mě tam každý hned sleduje :D Což takový ti otravní security co by s vámi snad i rádi nakupovaly jsou i v drogerii.. že :D Drogerii mám prostě raději jsou tam značky které nakupuji.
    Sleduji jako Kleer B
    Na FB: Klára Brymová
    Kler.B@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super soutěž :) Kosmetiku kupuju nejčastěji v dm nebo v tetě. Parfumerie moc nemusím a mám z nich pocit, že je to tam všechno drahý :D
    lady.ell007@gmail.com
    GFC: Daniela P
    FB: Daniela Polanská

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze, zrovna dneska jsem strávila v drogerce asi půl hodiny přímo nad těmito makeupyy :D Já teda nakupuju kosmetiku v dorgerkách a kdybych chtěla něco dražšího tak si asi zajedu do zahraničí, přece jen je tam lepší výběr.. :)
    lucieswlife@email.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Neviem, či súťaž platí aj pre SR ale rada by som sa zapojila :) Sledujem aj tu na blogu aj na fb :)
    Kozmetiku kupujem len v drogériách..ani neviem prečo, ale mám to už tak zaužívané. Vyhovuje mi ich cena a kvalita :)
    didala270@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji :)
    Tyhle produkty vypadají opravdu skvěle! co se týká dekorativky tak obvykle nakupuji normálně v drogerii, kde jsou ceny jako pro chudou studentku příznivější :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já chodím raději do drogerek, mám tam své oblíbené produkt - zrovna make-upy od rimmelu kupuju pravidelně, v parfumeriích se nějak necítím příjemně :D..
    s.juzkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. alltinygems@email.cz
    Radši kupuji dekorativku v drogeriích nebo na netu. Na parfumerie si nepotrpím, raději si připlatím za kvalitnější oblečení, než za značková malovátka. Na oblečení je to IMHO alespoň vidět. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám radši nakupování v drogerii nebo na e-shopech...Parfumerie jsou trošku dražší a co si budeme povídat, studenti nejsou žádní milionáři většinou...:D
    charvatovaS@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Raději v parfumerce - můžu se tam hned nechat nalíčit :)
    iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Raději v drogeriích, protože dát např. 500 Kč za řasenku mi příjde fakt moc ;)
    M.Prustomerska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj :) urcite v drogerkach, ikdyz kosmetiku v parfumerkach mam radsi. V drogeriich si to muzes v klidu prohlidnout, prozkoumat, najit slevy. V parfumerce se te hned zeptaj, co chces. A tak, ikdybych si tam neco chtela treba vybrat, kdyz tam nejdu s jasnou vizi, tak tam nelezu :) monika.podana1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :). Sem tam si výlet do Sephory udělám - ale nejsem z Prahy, takže opravdu výjímečně, párkrát do roka. Mnohem častěji chodím do našeho dm, mají velký výběr, prodavačky jsou milé a ochotné a navíc sbírám na kartičku body, které pak uplatňuji ve slevách. A navíc jsem studentka, která nemůže nechat celé kapesné za jednu rtěnku :-)
    FB Martina Vránková, marti.vrankova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky..:-)
    No jelikož můj rozpočet nezahrnuje obrovské sumy na kosmetiku, tak jako většina nakupuji kosmetiku raději v drogeriích. Ovšem parfémy vždy jedině kvalitní z parfumérie...
    l.ulicna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj :-) Kosmetiku nakupuji jedině v drogerii kvůli cenové dostupnosti.
    Skrankova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Radši nakupuju v drogerce jelikož je to cenově dostupnější, mají tam super výběr a taky tam mám klid na to podívat se na zboží a nikdo se mě hned po příchodu na nic neptá, jako v parfumerii. :-)
    veronikakellnerova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. gfc ervulenka
    fb eva richterova
    ervulenka@seznam.cz
    V drogerii, jelikoz to mam bliz :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, nakupujem v drogériach alebo si kozmetiku objednávam z netu :) ešte nemám na to aby som si kupovala kozmetiky z parfurmériach :)
    povedat_ti_chcem@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  18. GFC Nela Richterová
    FB Nely Richterová
    Nelarichterova@gmail.com
    Nakupuji kosmetiku v drogerii, protože je cenově dostupnější:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...