WISHLIST: christmas

By pavlinajavurkova - 8:54 odp.


Není to tak dávno, kdy jsem lítala po obchodech jak blázen a hledala ten nejlepší dárek pro mé nejbližší. Je to přesně rok. Konečně se zas blíží Vánoce! Nevím jak vy, ale já Vánoce miluju. Miluju nakupování dárků pro ostatní, protože vždycky mám představu o tom, co pořídit. Vždy, když někdo z příbuzných o něčem básní, řeknu si: ,.Tak to by mohl být skvělý dárek.." ať už je červen, nebo listopad. Potom ale vybalím dárky pro mě a někdy si říkám, jak to dotyčného mohlo vůbec napadnout koupit? Ale jak to říká známé pořekadlo: Darovanému koni na zuby nekoukej, poděkuji a jsem ráda alespoň za to, že si na mě někdo vzpomene. Máte to taky tak? :)
Proto někdy i příbuzným pomůže wishlist, který přesně vystihuje to, po čem toužím (několik přítel na to už přišlo, haha). Také ale slouží k tomu, abyste Vy měli představu o tom, co bych si přála, a co nejspíš na blogu v blízké době uvidíte :) Nevím jak vy, ale mě wishlisty u jiných blogerek hrozně baví!

Kuchařka Apetit - už z mé účasti v pořadu Prostřeno určitě víte, že mě jedním z mých koníčků je vaření. Ani byste netušili, jak uklidňuje. Ještě lepší je, když je pro koho vařit ;) Proto bych pod stromečkem ráda našla nějakou kuchařku. Mám strašně ráda kuchařky od Apetitu. Nějaké už mám, proto bych si malou sbírku trochu rozšířila o tuto Francouzskou nebo (a) Italskou.

Giorgio Armani, Si - můj La vie est belle od Lancome mi už došel, proto bych potřebovala nějakou novou. Moc krásně voní tato od Giorgio Armani.

Řasenka Collistar - nechápu holky, co nevidí rozdíl mezi řasenkou kvalitní a řasenkou z drogerie. Má stálice je Lancome, ale při jednom nákupu v parfumerii jsem dostala vzoreček této Collistar a byla skvělá. Navíc není tak drahá jako Lancome :)

Šátek - těch není nikdy dost! Ráda bych dostala nějaký šedý nebo béžový.

Kábát - nevím, jak to máte vy, ale pořád si kupuji kabáty, které jsou vlastně úplně k ničemu, protože v nich je zima (neobsahují totiž ani jedno procento vlny), ale koupím je, protože se mi prostě líbí. Takže v zimě vrstvím a vrstvím. Nějaký teplejší by se mi opravdu hodil.

Válenky UGG - achjo. Toužím po nich snad už tři roky, ale je to bohužel velká investice. Teď jsem si konečně domluvila pořádnou brigádu, takže si na ně snad vydělám.

Tangle teezer - jeden už vlastním, ale nechce se mi ho nosit s sebou v kabelce, aby se nezničily štětiny, takže ho nechávám raději doma. Tento zlatý s krytem by byl skvělý.

Maska Lush - Lush mám celkově ráda. Když jsem tam byla naposledy v neteří Nátálkou, dostala jsem vzoreček masky Cupcake. Je skvělá. Krásně voní a navíc po ní není pleť tak mastná. Vlastně všechno z Lush by mě potěšilo :D

Kulma na vlasy - od přírody mám vlasy rovné jako hřebíky, takže logicky toužím po vlnitých. Na to mám jen kónickou kulmu, která je fajn, ale dělá podle mě nepřirozené vlny. Ráda bych si pořídila tuto novinku Bellissima nebo žehličku přizpůsobenou vlnění.

Tvářenka - bohužel mi už dochází, takže bych pod stromečkem ráda našla tvářenku. Moje nejoblíbenější je MAC ve švestkovém odstínu Plum Foolery, která skvěle drží a dobře se s ní pracuje.

Kurz Stylingu - ráda bych se věnovala stylingu, proto bych se o tomto oboru dozvěděla více a něco se naučila v tomto kurzu. S přítelem se budeme stěhovat a v našem novém bytě otevřeme menší fotoateliér. Má sestra má make-up kurz, takže by bylo skvělé začít si vydělávat tím, co nás baví a naplňuje.

  • Share:

You Might Also Like

8 reakcí na příspěvek

  1. Taky ráda nakupuju dárky na Vánoce :) Letos už mám snad vše nakoupeno, ani nevím, co všechno jsem už koupila, to bude zase balení na hodiny :D :) ale už se na to moc těším!! :) já bych si z tvého wishlistu určitě vybrala :) třeba bych si docela ráda pořídila šedé UGG nebo nějakou sadu štětců :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsou v Office ve slevě, ale raději si počkám na výlet do Londýna, kde doufám, že tam v lednu budou levnější :) Pokud je tedy nedostanu od Ježíška ;D

      Vymazat
  2. Sí je i na mém wishlistu, ta vůně je omamná a podmanivá! ta kuchařka musí být skvělá, kupovala jsem vloni a předloni mamce Koláče a Vánoce, obě jsou moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem nevydržela, a parfém jsem si koupila :D je skvělý!

      Vymazat
  3. Ten zlatý TT s krytem jsem dostala na vánoce vloni, ale kryt už jsem ztratila :D O kurzu stylingu taky dost přemýšlím, ale nedávno jsem slyšela pár negativních názorů na přístup stylistek, tak nějak nevím...přece jen je to dooost peněz!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? A můžu vědět jaká negativa jsi slyšela? :) mě by to zajímalo :) a právě je to dost peněz, takže bych doufala, že to bude stát za to!

      Vymazat
  4. Tak ti nevím, jestli by mě pečení makronek uklidnilo. :-D Kurz stylingu je užasným přáním, ale nevím o nikom, kdo by mi ho zaplatil :-D Třeba až si doplatím školu, tak zainvestuji tímto směrem...

    Určitě dej pak vědět, jestli se ti poštěstilo... :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...