NEW IN

By pavlinajavurkova - 8:48 odp.


Dneska mám pro Vás příspěvek o tom, co jsem si za poslední dobu pořídila. Dost jsem utrácela, převážně za boty. Chtěla bych Vás třeba i inspirovat, co si pořídit :)


Jako první věc (z té mám asi největší radost) jsou jednoduché černé lodičky. Konečně jsem se "dokopala" k tomu je objednat, protože jsou to snad nejvíc basic věc, která mi v šatníku chyběla. Psala jsem o nich už tady a sedí perfektně!


Druhé boty, které mám už asi tři týdny, jen ještě na ně nepřišlo to pravé počasí (čti bez všudepřítomných kaluží a zimy). Objednala jsem je ze stránek Vagabondu ve slevě. Mrkněte tam, třeba tam ještě budou :)


Oblečení jsem moc nekupovala, mám ho dost a nestačím prodávat :) ale když to přijde, tak to přijde a daná věc musí jít se mnou v nákupní tašce. Jsou to vesměs základní kousky - jednoduchá šedá sukně (HM), šedý top s krajkou (HM), vínová dlouhá košile (second hand) a pruhované džíny z vinted.cz. Náhrdelník, který nosím snad pořád jsem dostala jako dárek od kamarádky Andy :)


U kosmetiky většinou moc neexperimentuji. Používám jen věci, které si mohu vyzkoušet (třeba vzorečkem, v obchodě nebo od kamarádky). Nejoblíbenější parfém, který teď používám je tento Burberry Body. Je to nejkrásnější parfém, který jsem kdy vlastnila. Koupila jsem ho přes eshop Elnino jako tester, takže mě vyšel levněji a navíc mi přijde, že je koncentrovanější!

Produkty značky Saloos jsem měla možnost vyzkoušet, když jsem je dostala asi dva roky zpátky od mamky. Byla jsem spokojená, ale nekoupila jsem si je znovu (nevím proč.) Když jsem byla nakoupovat v jedné zdravé výživě, koupila jsem si je znovu. Tentokrát meduňkový pleťový olej a odličovací olej s granátovým jablkem.

Rtěnka, kterou teď používám opravdu často je tato Cien (fakt Lidl!!). Přinesla ji mamka, protože byla ve slevě a světe div se - je super! Měla jsem ji na sobě například tady. Většinou ji používám spolu s balzámem na rty Rimmel, který nádherně vodí a hydratuje a sadou na obočí (taky od Rimmelu), která obsahuje pigmentovaný vosk a pudr. Vyzkoušela jsem jich plno, ale tato sada mi vyhovuje nejvíce.

Další oblíbenek, který jsem na blogu ještě neukazovala je konturovací tužka od M.A.C. Vykreslím s ní celé rty a vydrží věky!



A asi nejlepší kup roku byly tyto botky z HM. Koupila jsem je ve slevě a poslední byly tyto v mé velikosti :) Jsou pohodlné a tak krásné, že bych na ně koukala snad roky.

  • Share:

You Might Also Like

12 reakcí na příspěvek

  1. Ahoj :) Chválím černé Asosky a Vagabondy :) Stala jsem se Tvojí novou čtenářkou a ráda bych Tě pozvala i na svoje stránky! :)
    Přeji pěkné velikonoční svátky, s pozdravem

    Nina
    http://newayofashion.blogspot.cz/
    https://instagram.com/ninawagnerova/
    https://www.facebook.com/newayofashion?ref=bookmarks

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný blog :) jinak děkuji :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tie posledné topánky <3 OMAJGAT!!!!!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  4. Och. Ty černý lodičky jsou opravdu nádherný svojí jednoduchostí a krásným tvarem! A ty z H&M mě hodně překvapily!! Kolik stály? :)

    OdpovědětVymazat
  5. botičky z Asosu jsou hříšně nádherné :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ty černé lodičky jsou nádherné, taky se mi moc líbí šedé tričko s krajkou!:)
    M
    http://sunstreetbymonica.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. ty boty z Asos jsou božské!

    www.evansonthetop.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Samé krásné věci sis pořídila :) už se těším na outfity ;)

    Fashionbydenisa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...